De Supertroopertip van WoefWijs om veel commissie te verdienen: “Spreek bedrijven aan”

WoefWijs staat in de top 15 van verenigingen en goede doelen met de meeste commissie. Hoe kregen ze dat voor elkaar? We vroegen het aan hun Supertrooper Dominiek.\n

WoefWijs staat in de top 15 van verenigingen en goede doelen met de meeste commissie. Hoe kregen ze dat voor elkaar? We vroegen het aan hun Supertrooper Dominiek.

Trooper: Vertel misschien eerst even wat jullie met WoefWijs doen, Dominiek.
Dominiek: “WoefWijs is een hondenschool in Belsele waar onze leden, en dat zijn er zo’n 300, tweemaal per week naartoe kunnen komen om hun hond op te leiden en beter om te kunnen gaan met hun hond.

Trooper: Jullie ontdekten Trooper in juni 2018 en op het einde van het jaar hadden jullie al  633 euro bij elkaar getroopt. Dat ging meteen goed.
Dominiek: “Toen ik WoefWijs bij Trooper registreerde zag ik welke webshops aangesloten zijn en vooral Booking.com viel me op. Ik werk bij een groot internationaal bedrijf waar regelmatig gereisd wordt. Onze assistente boekte al die reizen sowieso al via Booking.com en op mijn vraag deed ze dat vanaf dan altijd via onze Trooperpagina. Een werktrip naar Rusland zorgde meteen voor 80 euro commissie. Als je een bedrijf kan engageren om voor jou te troopen voor zaken die ze anders toch online bestellen, is dat echt een topper.

Trooper: Hoe en waar communiceren jullie verder over Trooper?
Dominiek:
“We hebben een gesloten Facebookgroep waarin we bepaalde postjes van Trooper delen, maar we zeggen er ook hoe je moet troopen,... We kiezen daar voor een mix van communicatie. Daarnaast maken we ook elke maand de lidkaarten van de nieuwe leden aan en als we hen die overhandigen steken we bij de andere informatie die ze krijgen ook een flyer van Trooper. We spreken mensen er op dat moment ook nog eens persoonlijk over aan. We zien dat mensen het dan zeker wel eens uitproberen.”

Trooper: Jullie lanceren soms ook wedstrijdjes.
Dominiek:
“Toen onze hondenschool tijdens de coronacrisis gesloten was, lanceerde we de wedstrijd ‘Wie wordt de Trooperkampioen van WoefWijs’. De prijs voor de winnaar, de persoon die de meeste commissie bij elkaar troopte tijdens onze sluiting, won dan een T-shirt of mondmasker van onze club. Op die manier probeerden we Trooper nog eens op een leuke manier in de kijker te zetten. Onze leden vonden het blijkbaar wel leuk, want we werden er toen regelmatig over aangesproken.”

Trooper: Wat me opviel is dat jullie op jullie Trooperpagina niet vermelden voor wat jullie het geld zullen gebruiken. 
Dominiek:
“Dat doen we inderdaad niet, maar we vertellen achter altijd wel wat we met het geld dat we via Trooper krijgen doen.  Zo deden we al asfalteringswerken, we kochten nieuwe toestellen die op het oefenterrein staan of regenjassen voor onze instructeurs en trainers. Maar soms gaat er ook geld naar het depanneren van bijvoorbeeld een grasmachine. Momenteel werken we aan de afsluiting van onze hondenschool."

Trooper: We wensen jullie nog veel succes!

Sjeiren is kijren

Solliciteren

Bedankt! We hebben je sollicitatie goed ontvangen en contacteren je binnenkort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs