HOE TROOPEN?

Als je op de Trooperpagina van jouw vereniging klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

HOE KAN JIJ TROOPEN?

Zoek de unieke pagina van je vereniging op trooper.be
Op deze pagina van je vereniging klik je op een shop
Shop en betaal op de webpagina van de shop. Door via Trooper te passeren weet de shop welke vereniging je wil steunen. Zelf betaal je geen euro extra.

WAAROM ZOU IK TROOPEN?

Verenigingen zijn de maïzena van Vlaanderen. Ze binden en verbinden mensen, jong en oud, groot en klein,… Maar het verenigingsleven kan alleen maar bloeien dankzij het harde werk van een handvol vrijwilligers. Trooper wil deze vrijwilligers helpen om extra financiële middelen in te zamelen zodat zij meer kunnen bezig zijn met hun passie: hun vereniging organiseren.
Via Trooper kan iedereen verenigingen, scholen, goede doelen,... gratis steunen. simpelweg door online te shoppen bij onze partnershops. Bol.com, Coolblue, Booking, Collect&Go, JBC, Decathlon, Dreamland, Torfs en meer dan 600 anderen schenken gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan je vereniging. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra!
/assets/images/ouderraad_opitter.jpg
De Troopermonnies hebben ervoor gezorgd dat we elk kind een mooie klasfoto mee naar huis konden geven
- Ouderraad Oppiter

GRATIS STEUNEN, HOE KAN DAT?

Gratis wordt altijd door iemand betaald. Alle partnershops die aangesloten zijn bij Trooper vinden verenigingen erg waardevol. Daarom schenken ze graag een percentje van jouw aankoopbedrag aan jouw vereniging. Schoon hé?

HOE KOMEN DE MONNIES BIJ DE VERENIGINGEN?

Omdat jij via de unieke pagina van je vereniging op trooper.be passeert om te shoppen, weten de shops welke vereniging jij wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt, laten zij ons weten hoeveel geld ze voor deze aankoop aan je vereniging schenken. Soms is dat een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag. Maar het zijn àltijd gratis monnies voor je vereniging.

HOEVEEL GELD SCHENKEN DE SHOPS?

Gemiddeld 5 procent van je aankoopbedrag. Het exacte percentage hangt af van de shop en het product dat je koopt. Soms zal je aankoop dus minder opleveren dan het gemiddelde, soms meer. Dat is in handen van de shops. Zo kunnen boeken en kaarten bij A.S Adventure bijvoorbeeld minder commissie opleveren dan kledij en rugzakken.

HOE WEET IK HOEVEEL MIJN AANKOOP OPBRACHT?

Als je je e-mailadres achterlaat vooraleer je via trooper.be doorklikt naar een shop, sturen we jou binnen de week een bevestigingsmailtje. De welbekende Patat!-mail. Daarin bevestigen we je het exacte bedrag dat jij voor je vereniging binnengehaald hebt. Een klein aha-momentje!
Je e-mailadres achterlaten is zeker niet verplicht hoor. Het is wel zonde dat je dan niet te weten komt hoeveel geld je aankoop voor je vereniging opgebracht heeft. Weet dat je vereniging sowieso het geld zal krijgen, of je nu wel of niet je gegevens achterlaat. Oef!
Kies je ervoor om ook je naam achter te laten, dan kan je vereniging zien hoeveel al jouw aankopen samen hebben opgebracht. En no worries: zij weten niet wat je hebt aangekocht.
8.565
Trooper-
verenigingen
1.759.257
Trooper-
aankopen
€ 3.572.356
Gesponsorde
monnies

5 meestgestelde vragen van een Trooper:

Zit je nog met vragen? Neem dan eens een kijkje in onze FAQ.