SHOP JIJ ONLINE? MAAK EEN EXTRA KLIK VIA TROOPER EN JE STEUNT JE VERENIGING OF GOED DOEL GRATIS.

HOE TROOPEN?

Als je op de Trooperpagina van jouw vereniging klikt op een shop, weet die shopdat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Ophet moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, latenzij ons weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is somseen percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

ZO WERKT HET!

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt.
1. Zoek de Trooperpagina van je vereniging.
2. Zoek de shop waar je wil aankopen.
3. Doe je aankoop net zoals anders.
4. De shop schenkt een percent aan je vereniging.

HOEVEEL GELD SCHENKEN DE SHOPS

Gemiddeld 5 procent van je aankoopbedrag. Het exacte percentage hangt af van de shop en het product dat je koopt. Soms zal je aankoop dus minder opleveren dan het gemiddelde, soms meer. Dat is in handen van de shops. Zo kunnen boeken en kaarten bij A.S Adventure bijvoorbeeld minder commissie opleveren dan kledij en rugzakken.

HOE WEET IK HOEVEEL MIJN AANKOOP HEEFT OPGEBRACHT?

Als je je e-mailadres achterlaat vooraleer je via trooper.be doorkliktnaar een shop, sturen we jou binnen de week een bevestigingsmailtje. De welbekende Patat!-mail. Daarin bevestigen we je het exacte bedrag dat jij voor je verenigingbinnengehaald hebt. Een klein aha-momentje!
Je e-mailadres achterlaten is zeker niet verplicht hoor. Het is wel zonde dat je dan niet te weten komt hoeveel geld je aankoop voor je vereniging opgebracht heeft. Weet dat je vereniging sowieso het geld zal krijgen, of je nu wel of niet je gegevens achterlaat. Oef!
Kies je ervoor om ook je naam achter te laten, dan kan je vereniging zien hoeveel al jouw aankopen samen hebben opgebracht. En no worries: zij weten niet wat je hebt aangekocht.

HOE KOMT HET GELD BIJ DE VERENIGINGEN?

Omdat jij via de unieke pagina van je vereniging op trooper.be passeert om te shoppen, weten deshops welke vereniging jij wil steunen. Op het moment dat jij jeaankoop afrondt, laten zij ons weten hoeveel geld ze voor deze aankoopaan je vereniging schenken. Soms is dat een percentje van jouwaankoopbedrag, soms een vast bedrag. Maar het zijn àltijd gratis geldvoor je vereniging.

HOE BLIJFT TROOPER DRAAIEN?

Van alle sponsorbedragen van de bedrijven storten wij 75% door aan de verenigingen, de andere 25% houden wij om de werkingskosten te coveren: de lonen, het platform ontwikkelen en draaiende houden,...zo kunnen we Trooper steeds groter en groter laten worden. De gemiddelde percentages die je op de unieke pagina van je vereniging ziet, zijn de nettopercentages. Deze gaan dus integraal naar je vereniging.

5 MEESTGESTELDE VRAGEN VAN EEN TROOPER

Zit je nog met vragen? Neem dan eens een kijkje in onze FAQ.