SHOP JIJ ONLINE? MAAK EEN EXTRA KLIK VIA TROOPER EN JE STEUNT JE VERENIGING OF GOED DOEL GRATIS.

Hoe troopen?

Als je op de Trooperpagina van jouw vereniging klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij ons weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

ZO WERKT HET!

Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt. Wil je meer weten?

1. Zoek de Trooperpagina van je vereniging.

2. Zoek de shop waar je wil aankopen.

3. Doe je aankoop net zoals anders.

4. De shop schenkt een percent aan je vereniging.

Hoeveel geld schenken de shops

Als je op de Trooperpagina van jouw vereniging klikt op een shop, weet die shopdat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Ophet moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, latenzij ons weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is somseen percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

Ontdek onze partnershops

hoe weet ik hoeveel mijn aakoop heeft opgebracht

Als je je e-mailadres achterlaat vooraleer je via trooper.be doorklikt naar een shop, sturen we jou binnen de week een bevestigingsmailtje. De welbekende Patat!-mail. Daarin bevestigen we je het exacte bedrag dat jij voor je vereniging binnengehaald hebt. Een klein aha-momentje!

Je e-mailadres achterlaten is zeker niet verplicht hoor. Het is wel zonde dat je dan niet te weten komt hoeveel geld je aankoop voor je vereniging opgebracht heeft. Weet dat je vereniging sowieso het geld zal krijgen, of je nu wel of niet je gegevens achterlaat. Oef!

Kies je ervoor om ook je naam achter te laten, dan kan je vereniging zien hoeveel al jouw aankopen samen hebben opgebracht. En no worries: zij weten niet wat je hebt aangekocht.

Hoe komt het geld bij de verenigingen?

Omdat jij via de unieke pagina van je vereniging op trooper.be passeert om te shoppen, weten deshops welke vereniging jij wil steunen. Op het moment dat jij jeaankoop afrondt, laten zij ons weten hoeveel geld ze voor deze aankoopaan je vereniging schenken. Soms is dat een percentje van jouwaankoopbedrag, soms een vast bedrag. Maar het zijn àltijd gratis geldvoor je vereniging.

Steun je vereniging

Hoe blijft trooper draaien?

Van alle sponsorbedragen van de bedrijven storten wij 75% door aan de verenigingen, de andere 25% houden wij om de werkingskosten te coveren: de lonen, het platform ontwikkelen en draaiende houden,...zo kunnen we Trooper steeds groter en groter laten worden. De gemiddelde percentages die je op de unieke pagina van je vereniging ziet, zijn de nettopercentages. Deze gaan dus integraal naar je vereniging.

5 meest gestelde vragen van een trooper

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Dan zijn we zeker dat ons Trui jou (snel) verder kan helpen. Stuur haar een mailtje via vragen@trooper.be of bel haar even op 0475/66.43.03.

Van elke commissie die we ontvangen van onze partnershops schenken we 75% door aan je vereniging, 25% van de commissie houden wij om de werkingskosten van Trooper te coveren. Achter de schermen werken we heel hard om de website verder uit te bouwen, het aanbod van de shops uit te breiden, de verenigingen te ondersteunen,...

De gemiddelde percentages die je op de unieke pagina van je vereniging ziet, zijn de nettopercentages. Deze gaan dus integraal naar je vereniging.

Voor onze samenwerking met Delhaize en KBC Deals zit het anders in elkaar. Indien je je SuperPlus-punten van Delhaize inruilt voor een schenking aan je vereniging of goed doel, gaat deze integraal, dus voor de volle 100% naar je vereniging of goed doel. Ook de cashback die je via KBC Deals aan je vereniging of goed doel kan schenken, gaat voor de volle 100% naar hen.

Heel belangrijk om te weten: er is geen prijsverschil. Je betaalt exact hetzelfde voor je aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat de shop, door die extra klik via de unieke pagina van je vereniging, een percentage van jouw aankoop aan je vereniging schenkt.

Neen, aanmelden is niet nodig. Gewoon simpelweg op een shop klikken vanop de unieke pagina van je vereniging voor je een online aankoop doet. Door die klik weet de shop welke vereniging jij wil steunen.

Je betaalt je aankopen zoals altijd rechtstreeks aan de shop. Trooper zorgt er enkel voor dat de commissie van jouw aankoop bij je vereniging terecht komt.

Zit je nog met vragen? Neem dan eens een kijkje in onze FAQ.