Bij deze Trooperwebshops brengen je bedrijfsaankopen veel commissie op voor je vereniging

Een bedrijfsreis, inktpatronen, een nieuwe bureaustoel of een boeketje bloemen of flessen wijn als relatiegeschenk,... Bedrijven en zelfstandigen moeten regelmatig heel wat dingen aankopen. Als die aankopen online gebeuren, is het zeker de moeite om eerst via www.trooper.be te passeren. Op die manier levert het een mooie commissie op voor verenigingen of goede doelen. Benieuwd bij welke Troopershop je als bedrijf of zelfstandige terecht kan én wat die shops allemaal te bieden hebben? Ontdek het in onderstaand overzicht.

Misschien eerst beginnen bij het begin en eerst nog even uitleggen wat Trooper precies is en doet? Trooper is een online platform dat samenwerkingen aangaat met verschillende webshops. Die webshops engageren zich om een bepaalde commissie, een deeltje van hun winst, af te staan aan de vereniging of het goede doel dat hun klant uitkiest wanneer ze bij hen shoppen via Trooper.

Hoe krijgt die vereniging of dat goed doel dan geld, vraag je je misschien af? Wel zo:

STAP 1: ga naar www.trooper.be/trooperverenigingen en zoek de vereniging of het goede doel dat je wil steunen met je aankoop.
STAP 2: zoek op de Trooperpagina van die vereniging/goed doel naar de webshop waarbij je wil shoppen en klik door naar die webshop door op het logo te klikken.
STAP 3: shop zoals altijd bij die webshop.
STAP 4: de webshop schenkt een percentje van jouw aankoopbedrag bij hen aan de vereniging of het goede doel dat je uitkoos.

Jouw aankoop kost je dus geen cent meer dan het anders zou doen, maar je vereniging verdient er wel aan. Mooi, toch? Aangezien het bij bedrijfsaankopen vaak over grote aankoopbedragen gaat, weet je dat het verenigingen en goede doelen ook veel geld kan opbrengen.

Voor we de verschillende categorieën met bijhorende Troopershops aan bod laten komen, willen we eerst drie shops in de kijker zetten waar je als bedrijf regelmatig verschillende grote aankopen kan doen. Echt zakelijke topshops dus.

Hieronder gaan we iets dieper in op de mogelijke aankopen die je als bedrijf kan doen.


Ook een Troopervereniging worden?

Volg Trooper op Facebook

Volg Trooper op Instagram

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper