Met Botje vergeet je nooit meer je vereniging te steunen als je online shopt

Download botje >

Hoe helpt Botje jou te troopen?

1.

Je surft zoals je gewoon bent

2.

Je spot direct een Troopershop

3.

Je vereniging casht vanzelf

Troopen was nog nooit zo gemakkelijk

één

Surf zoals je gewoon bent

Download Botje gratis op je computer, kies éénmalig de vereniging die je wil steunen en shop zoals gewoonlijk via Google.

twee

Spot Troopershops in 1 oogopslag​

Ontdek meteen in je Google-zoekresultaten bij welke shops je vereniging commissie verdient. Deze shops krijgen een Trooperlogo. ​

drie

Botje registreert je aankoop

Klik op Botje & voilà, ‘t is in de sacoche! Botje registreert jouw aankoop en bezorgt de commissie aan je vereniging. Het is dus niet meer nodig om langs de Trooperpagina van je vereniging te gaan. Simpeler kan niet!

vier

Bevestiging van jouw steun

Jij krijgt nog steeds een bevestigingsmail waarin je ontdekt hoeveel commissie er dankzij jouw aankoop naar jouw vereniging gegaan is.

Meer dan 1.000 Troopershops

Weet dat bijna alle bekende en minder bekende webshops jouw vereniging willen steunen en dat jij geen cent extra betaalt voor jouw aankoop.

Breng anderen op de hoogte van Botje

Hoe meer mensen Botje gebruiken, hoe meer steun je vereniging krijgt.

Share tektballon
Whatsapp shareFacebook shareEmail share

Al meer dan 9 miljoen euro getroopt!

Sinds de start van Trooper werd al meer dan 9 miljoen euro bij elkaar getroopt voor lokale verenigingen en goede doelen. Extra steun die ze investeren in hun dagelijkse werking.

Meest gestelde vragen van een Trooper

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Dan zijn we zeker dat ons Trui jou (snel) verder kan helpen. Stuur haar een mailtje via vragen@trooper.be

Botje is een plugin of extensie die je kan toevoegen aan je huidige Google Chrome of Edge browser. Je kan Botje downloaden via trooper.be/botje.

Botje is nog niet beschikbaar op smartphone, maar dit wordt waarschijnlijk wel mogelijk in de toekomst. We houden jou hiervan zeker op de hoogte!

Wanneer je Botje voor het eerst opent, vraagt Botje jou de vereniging te kiezen die je wil steunen. Je kan deze altijd wijzigen door op het tandwieltje te klikken.

Ja, er is geen prijsverschil. Je betaalt exact hetzelfde voor aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat de shop, door te klikken op Botje, een percentage van je aankoop aan je vereniging schenkt. Botje is volledig gratis.

Nee, het is belangrijk om Botje te activeren zodat we aan de partnerwebshop kunnen meegeven welke vereniging of goed doel gesteund kan worden. Je doet dit door op Botje te klikken wanneer hij in het rood verschijnt. Wanneer hij blauw wordt ben je zeker dat je aankoop geregistreerd zal worden.

Momenteel is Botje beschikbaar voor Google Chrome en Edge. Botje komt er ook aan voor Firefox en Safari. We houden jou hiervan zeker op de hoogte!

Je kan op verschillende manieren steun ontvangen

Ontdek hoe