Probeer nu voor het eerst de maaltijdboxen van Foodbag uit en steun je vereniging zonder dat het jou één cent meer kost. Foodbag schenkt de verenigingen van de eerste 5.000 nieuwe klanten tot en met 19 mei maar liefst € 20 commissie.   
  
Bij Foodbag kan je elke week 3 of 4 gerechten uit de 16 mogelijke maaltijden uitkiezen en daarna worden die verse seizoensingrediënten van Belgische bodem samen met een makkelijke handleiding bij je thuis geleverd. Ideaal voor wie geen inspiratie heeft om te koken, niet naar de winkel wil trekken of niet goed is in porties inschatten. En da’s dus zonder dat je meteen verplicht vasthangt aan een abonnement, hé! Je kan snel één keer bestellen en meteen betalen of je kiest voor een flexibel abonnement dat je kan aanpassen wanneer en zoveel je wil. Kortom: easy cooking én easy monnies! 
 
Kies hieronder je favoriete vereniging/goed doel en vul je gegevens in om door te klikken naar de 16 gerechten én om ervoor te zorgen dat jouw vereniging/goed doel een smakelijke commissie krijgt als jij beslist een Foodbag te bestellen. 
   
Deze acties is niet cumuleerbaar met kortingscodes, promocodes, actiecodes of tegoedbonnen .
 
Kies je vereniging*
Voornaam
Achternaam
E-mail