Pak uit met een unieke én persoonlijke kampkaart

Hoera! De tijd van kampen is opnieuw aangebroken. Uit ervaring weet ik, Katrien, Brand Builder van Trooper, dat er niets leukers is dan onverwachte kaartjes en pakketjes van het thuisfront ontvangen wanneer je op kamp bent. Daarom ging ik zelf aan de slag om mijn metekindje en zijn tweelingbroer te verrassen op hun eerste chirokamp.

Een kaartje krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar een kaartje met een persoonlijk ingesproken boodschap krijgen is gewoon nog tien keer leuker! Daarom ging ik, mémé Ternat voor de jongens, aan de slag om zelf een wenskaart met ingesproken boodschap te maken. 

Ik kocht een wenskaart die de jongens zeker leuk zouden vinden. In hun geval: eentje met een dinosaurus op, en schreef er een persoonlijke boodschap op. 

Ik bestelde online een geluidsmodule. Het ziet er ingewikkeld uit, maar laat je daar zeker niet door afschrikken. Je vindt die geluidsmodules in verschillende opnametijden, ik koos er eentje van 30 seconden. 

Hier kan je zo'n geluidsmodules vinden.

Via een simpele druk op de knop sprak in een persoonlijke boodschap voor de jongens in op de geluidsmodule en daarna kleefde ik die op de wenskaart. Dat ziet er natuurlijk niet uit en daarom kleefde ik er een foto van mijn gezin over, zo was de geluidsmodule meteen verstopt. Zodra de jongens de kaart zullen openen, zal de module beginnen afspelen. Easy peasy!

Maar... mémé Ternat zou mémé Ternat niet zijn als ze niet all the way zou gaan. Bovenop het kaartje met persoonlijk ingesproken boodschap kocht ik ook een aantal zakjes snoep. Meestal worden zo'n cadeautjes onderschept door de leiding, maar daar probeerde ik iets op te vinden. Ik schreef ook een briefje aan de leiding en plakte dat op een van de zakjes in de hoop zo een deal te kunnen sluiten met hen. 

En last but not least: ik versierde het postpakket met enkele boodschappen. Zo maakte ik hen extra nieuwsgierig!

En de jongens? Die waren content met hun persoonlijke verrassing! Zeker het proberen waard dus.

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien Crabbe

Houdt van zotte ideeën, fratskes, zuurtjes & haar tweeling-patatjes Mon & Jolle.

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper