Steun je favoriete vereniging of goed doel online én offline via KBC Mobile!

KBC Mobile is al lang geen gewone betaal bankapp meer. Eerder een all-in-one app. Je kan er ticketjes kopen voor je bus en je trein, een publieke parking mee betalen, dienstencheques bestellen, je kan er cashbacks verdienen met de KBC deals,... en ook je favoriete vereniging of goed doel mee steunen, want je kan ervoor kiezen om de cashbacks die je via de KBC Deals opstrijkt, te doneren aan je favoriete vereniging of goed doel. Of simpel gezegd: Troop ook eens op een ander. Het mag. Nee, we raden het zelfs ten zeerste aan!

 1. Bij KBC Deals krijg je ook cashbacks bij heel wat lokale en nationale handelaars. Dus voor het eerst kan je bij een waaier van lokale shops troopen. 
 2. ,
 3. Dankzij KBC Deals kan troopen niet alleen meer door online aankopen te doen in een webshop, maar ook offline! Zo bestaan er deals van shops die gelden in hun webshop, maar ook in hun fysieke winkel. Denk daarbij aan de bakker van om de hoek of dat frietkot met de allerbeste frieten.
 1.  Open de KBC Mobile-app en meld je aan.
 2. ,
 3. Tik in het startscherm rechts onderaan op 'Aanbod' en dan op ‘Deals’. 
 4. ,
 5. Klik bovenaan rechts op de drie bolletjes (naast de tekst Kate Deals) en kies om een vereniging te steunen via Trooper.
 6. ,
 7. Zoek en selecteer de vereniging die je wil steunen.
 8. ,
 9. Ontdek alle actieve deals. Regelmatig komen er nieuwe bij. 
 10. ,
 11. Betaal online of in de winkel met een KBC-betaalmiddel (debetkaart, kredietkaart, KBC Mobile, Payconiq,…) 
 12. ,
 13. Je gekozen vereniging ontvangt de cashback op de eerste werkdag van de maand. 

Waar en wanneer gaat dat eindigen met dienen Trooper? Ah, zolang niet alle dromen van alle verenigingen en goede doelen verwezenlijkt zijn nooit en nergens! Dus download KBC Mobile hier.

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper