Op deze momenten ontvangt je vereniging een storting van Trooper!

Zie je de commissies voor je vereniging of goed doel binnenlopen en vraag je je af wat die statussen nu allemaal betekenen en wanneer je een Trooperstorting op de rekening van je vereniging of goed doel mag verwachten? Dan geven we je met plezier een antwoord op die vragen. 

Op je dashboard vind je een grafiek met balkjes die 4 verschillende kleuren kunnen krijgen. Die kleuren geven de status weer van jullie commissies.

Grijs: De terugstuurtermijn van de gekochte producten is nog niet verlopen en de webshop weet dus nog niet of ze teruggestuurd zullen worden of niet. De commissie staat dus nog onder beoordeling van de webshop.

Groen: De webshop heeft de Trooperaankoop goedgekeurd maar ons de commissie nog niet gestort, waardoor wij ze nog niet kunnen doorstorten naar je vereniging of goed doel. 

Geel: De commissie staat klaar om uit te betalen aan je vereniging of goed doel. (Daarover hieronder meer 😉)

Oranje: Deze commissies staan al op de rekening van je vereniging of goed doel. 

Zie je de status ‘Afgewezen’ staan? Dan wil dat zeggen dat de aangekochte producten (deels) teruggestuurd of geannuleerd werden waardoor de commissie vervalt.

Om voor het eerst een uitbetaling te krijgen van Trooper moet er minstens € 150 in het geel staan. Dit omdat er een eenmalige opstartkost van € 75 (voor administratie en promomateriaal) van dat bedrag wordt afgetrokken. Vanaf dan betalen we jullie elke keer uit van zodra er minstens € 75 euro klaar staat om uit te betalen. Dit gebeurt 4 keer per jaar: in januari, april, juli en oktober. Als je vereniging of goed doel een storting zal ontvangen, brengen we jullie daar voorhand van op de hoogte via e-mail. 

Zit je nog met vragen? Bel ons gerust op 0475/66.43.03 of stuur een mailtje naar vragen@trooper.be.

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper