Het eerste Trooperfest was een succes

Wie werkt er eigenlijk allemaal bij Trooper en hoe ziet dat TrooperHQ waar nu en dan over gepraat wordt eruit? Wel, vandaag krijg je een blik achter de schermen. Maar ’t is wel een specialleke.

We tonen je namelijk geen blik achter de schermen van een doodnormale dag waarop we het grootste deel van de dag achter ons computerscherm zitten om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk dromen van verenigingen mee kunnen helpen waarmaken. Of van hoe we elke middag rond 12u30 samen op ons terras lunchen met homemade soep of een slaatje (buiten op donderdag, want dan smossen we met lekkere broodjes van de lokale slager 😍) en bijna allemaal afsluiten met een lekker chocolaatje als dessert.

Neen neen, we pakken het anders aan, vandaag nemen we jou mee op onze ‘lenteschoonmaak in de zomer terwijl de thermometer 30 graden aangeeft en Trooperfest’-dag. Een mond vol. Een beetje zoals het ook bij ons was later die avond.  

In een huis waar geleefd en gewerkt wordt, wordt het ook snel vuil. Dat is op het TrooperHQ natuurlijk niet anders. En wanneer het afwasmachine dagelijks vullen en leegmaken, de vuilbakken buitenzetten en de tafel eens met een natte vod afkuisen niet meer voldoende is, is ’t tijd voor een grote schoonmaak. Dus we vlogen erin. Zo hard dat we zelfs de tijd niet hadden om foto’s te maken. Maaaar... na-foto’s zijn altijd beter dan voor-foto’s én die zijn er wel!

Hier zie je de eerste bureauruimte van het TrooperHQ. Er is – met de nodige afstand - plaats voor Brand builder Katrien, Miss can do Els, Digital prophet Arne, Creator of Happiness Trui, Witty writer Katrien en iedereen die eens een vrij bureau wil bezetten. (Die vrolijke krulletjes die boven de computer aan het linkse eiland uitsteken zijn trouwens die van Trui: zij beantwoordt al jullie telefoontjes en mails.)

We zorgden ook voor een eigen plekje voor onze Graphic chicks Chelsea en Lincy. Ook hier inclusief ventilator, want het kan hier serieus warm worden met die zomerse temperaturen! 🥵

Een verdiep lager brachten we ook onze brainstormkamer opnieuw in orde. Wanneer je dus leuke Trooperdingen ziet passeren, weet je nu waar de zaadjes van die ideeën geplant werden. 

Maar ook de kelderverdieping werd grondig aangepakt. Daar bewaren we ons heiligdom: al het communicatiemateriaal. Denk maar aan de communicatiedozen, flyers, affichers, Troopertrekkers, onze beachvlaggen,...

Na de kuis was het tijd voor een nieuwe opfrisbeurt, maar dan van onszelf. Kwestie van het wat aangenaam te maken voor onze buurman of -vrouw tijdens het snijden van onze groentjes. Want ja, na een inspanning hoort ontspanning. In ons geval een barbecue! 

De barbecue werd professioneel in elkaar gestoken door onze Digital prophet Arne.

Brand builder Katrien zorgt voor wind in de zitzak.

En die moet natuurlijk getest worden.

Na de praktische voorbereidingen was het tijd voor het plan van onze Creator of happiness Trui, Brand builder Katrien en Graphic Chick Chelsea. Ze hadden niet zomaar een barbecue gepland, maar een heus Trooperfest. Het was met een affiche, festivalbandjes, lekkere cocktails, wegwijzers en een tent enzo! Volgende keer zorgen we dat jullie erbij zijn, want zo’n Trooperfest is zeker voor herhaling vatbaar. 

Dan was het tijd om te smullen en het tot heel laat gezellig te maken in onze Trooperbubbel.

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper