Ga op wereldreis in eigen land (en steun zo je vereniging)

Een mooi berglandschap ontdekken na een wandeltocht, gaan kajakken in een prachtige omgeving, surfen op mooie golven, op safari gaan,... je hoeft er niet voor naar het buitenland te trekken. Ook in ons eigen belgenlandje kan je van ontzettend veel mooie dingen genieten. Beleef dit jaar dus een wereldreis in eigen land, en dat helemaal coronaproof!

Voorlopig weten we nog niet of we binnenkort opnieuw naar het buitenland mogen reizen. En misschien heb je daar dit jaar ook wel geen zin in? Weet dat België ook heel wat moois te bieden heeft. Vaak zelfs lookalikes van wat je in het buitenland kan vinden!

Zo hoeft de Fondry des Chiens, een zinkgat in het Naamse Natuurpark Viroin-Hermeton zeker niet onder te doen voor de Grand Canyon in Arizona. En je hoeft er ook al geen 18 uur voor op een vliegtuig te zitten. Da’s niet alleen goed voor je rug, maar ook voor je ecologische voetafdruk! Mooi meegenomen, toch?

(Lees verder onder de foto)

Wil je dan weer het gevoel krijgen even weg van de wereld te zijn? Dan is de Kalmthoutse Heide, een natuurgebied vlakbij de Nederlandse grens, echt iets voor jou. Heide met vennen, zandverstuivingen en een dennenbos... ’t lijkt bijna de Sahara!

(Lees verder onder de foto)

Een vakantie in eigen land hoeft dus absoluut niet saai te zijn. Weet wel dat de accomodaties in België beperkt zijn, dus wacht niet te lang als je wil boeken. En weet je wat nog het beste van al is? Wanneer je je vakantie via Trooper boekt, zorg je ervoor dat ook je vereniging kan meegenieten van jouw vakantie. Reizen zorgen altijd voor erg veel commissie dus da’s mooi meegenomen. Benieuwd waar je bijvoorbeeld een tripje in eigen land kan boeken via Trooper? We lijsten het even op:

• Booking.com

• Center Parcs

Landal 

Sunparks 

Ardennen-Online 

Holiday Suites

Belvilla

... 

Om het complete overzicht te krijgen van waar je vakanties kan boeken, surf je best naar de Trooperpagina van je favoriete vereniging en klik je daar door op de categorie ‘Reizen’.  

Veel reisplezier!

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper