Bij Delhaize winkelen doet de kassa van je vereniging rinkelen!

Trooper en Delhaize hebben de handen in elkaar geslagen om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven. Iedereen die weleens zijn winkelkarretje vult bij Delhaize kan er sinds 13 januari 2022 voor kiezen zijn SuperPlus-punten in te ruilen voor een schenking aan een Troopervereniging of goed doel naar keuze. 

Via www.trooper.be kan je al 5 jaar je favoriete vereniging of goed doel steunen wanneer je online shopt. Sinds 2020 kan je hen ook steunen via KBC Mobile en nu kondigen we met veel plezier ook een nieuwe samenwerking aan. Je kan je favoriete vereniging of goed doel nu ook steunen wanneer je boodschappen doet bij Delhaize, zowel via het winkelpunt als op delhaize.be. Gewoon door je SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch spaart met je aankopen bij Delhaize, in te ruilen en te schenken aan je vereniging. Elke 50 SuperPlus-punten = € 0,50.

Vraag je je nu af ‘Ja, maar, hoe moet ik mijn SuperPlus-punten inruilen?’, awel, ‘t is echt supersimpel.

  1. Je gaat winkelen bij Delhaize.
  2. ,
  3. Je spaart automatisch SuperPlus-punten.
  4. ,
  5. Tik in je MyDelhaize-app onder ‘punten’ op het Trooper-logo. Indien je via delhaize.be gaat, vind je je ‘punten’ terug onder jouw profiel.
  6. ,
  7. Selecteer je favoriete vereniging.
  8. ,
  9. In ruil voor je SuperPlus-punten schenkt Delhaize, via Trooper, een donatie aan je vereniging.

In deze video kan je exact zien hoe je je SuperPlus-punten kan inruilen voor een schenking aan je vereniging of goed doel.

 Vind je de optie om je SuperPlus-punten te doneren via Trooper niet in je Delhaize-app? Update de app dan eens.

"Al meer dan 150 jaar is Delhaize verankerd in het dagelijkse leven van de Belgen. Daarom hebben wij de plicht om voor alle burgers te zorgen, niet alleen voor onze klanten”, vertelt Xavier Piesvaux, CEO van Delhaize. “Naast de vele acties die wij altijd al hebben gevoerd, willen we onze steunen aan verenigingen en goede doelen versterken via Trooper. Door enerzijds zelf te geven, maar ook door het onze klanten makkelijker te maken om te doneren, hoop ik dat we nog meer organisaties kunnen steunen.”

“Wekelijks krijgen we de vraag van onze winkelmedewerkers of we verenigingen en goede doelen uit hun buurt kunnen steunen. Dat zijn een hoop vragen die tot vandaag steeds individueel behandeld werden. De samenwerking met Trooper stelt ons in staat om op een structurele en impactvolle manier een steentje bij te dragen aan al deze verenigingen", vult Audrey Vandenberghe, Brand Development Expert bij Delhaize, aan. "Onze winkels ontvangen daarbovenop Trooper-communicatiemateriaal dat zij zelf kunnen personaliseren, dat maakt de communicatie naar onze klanten toe extra relevant!"

Ben je nog geen lid van SuperPlus? Vraag dan snel je kaart aan in je Delhaize of op delhaize.be.

Ook een Troopervereniging worden? Volg Trooper op Facebook Volg Trooper op Instagram

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper