Al 4 miljoen euro voor de verenigingen. Dat is onze ‘boosterprik’!

Wees gerust, we gaan ons hier mijlenver van de vaccindiscussie houden, maar het woord ‘boosterprik’ is genomineerd als het woord van het jaar. Voor ons is het dat nu al. Want die 4 miljoen euro commissies die we al samen gerealiseerd hebben, is voor ons een shot adrenaline om er volgend jaar nog harder voor te gaan. Echt gemeende dank om ons zo te prikkelen! Hoe hard we in 2022 zullen gaan, lees je hieronder. En als we je nog op ideeën brengen met dit stukje, stuur ze dan door naar vragen@trooper.be. 

Maar, first things first. Want wat is een vooruitblik zonder een terugblik? Laat ons je even prikkelen met enkele Trooper-lichtpuntjes van 2021.

  1. 935 nieuwe verenigingen en goede doelen sloten zich dit jaar aan bij Trooper. Dat brengt het totaal op 8.897 Trooperverenigingen.

  2. ,
  3. TUI, The Body Shop, ZEB for Stars, AVA,… we kunnen hier nog uren doorgaan. Om maar te zeggen: ook het afgelopen jaar hebben weer heel wat webshops hun weg naar ons gevonden en zich geëngageerd om jouw favoriete vereniging een financieel duwtje in de rug te geven via Trooper. De teller staat ondertussen op meer dan 1.000 webshops. Ni mis, hé?

  4. ,
  5. Er is dit jaar net geen 1,5 miljoen euro bij elkaar getroopt! Jawadde. Da’s het hoogste bedrag sinds de start van Trooper in 2016. Willen we nu al afspreken dat we dat record in 2022 opnieuw verbreken? De totale Trooperteller staat trouwens op 4 miljoen euro, zoals de aandachtige lezer in onze titel en intro al opmerkte.

  6. ,
  7. Ook de weg naar onze Facebook- en Instagrampagina wordt gevonden. Ben jij nog geen van onze 16.000 likers? Laat het dan je eerste goede voornemen voor 2022 zijn om dat na het lezen van deze blog te doen.

Maar goed, genoeg cijfertjes op je afgevuurd. Tijd voor een vooruitblik. Wat hebben wij voor 2022 in het verschiet?

Arne (onze Digital Prophet) en Elisabet (onze Troopermom) zullen je shopervaring in 2022 nog smoother maken. Elke dag opnieuw, want jullie zijn ondertussen met 180.000 Troopers en bijna 9.000 verenigingen. Get the basics nog righter, da’s wat we gaan doen. Want Trooper is en blijft vooral online shoppen en commissies doorsjassen naar je favoriete vereniging of goed doel.

We moeten nog wat mysterieus zijn, maar heel binnenkort kan je je vereniging ook steunen door kipfilet, patatjes,... in je winkelmandje te leggen. Wij weten het al: die commissies gaan groeien als kool! Binnenkort hoor je meer hierover. 

Jaja, de CORNET-actie is ba(c)k. Die mannen willen écht bakken commissies schenken aan je vereniging of goed doel. Hoe? We gaan samen massa’s bakken verkopen vanaf februari en zo verenigingen 10 euro commissie per bak laten cashen. Dat is écht wel veel, hé? Zeker als we allemaal aan de bak gaan staan. CORNET = tof.

Dit jaar kon je voor het eerst Trooperwenskaarten van de hand van onze eigenste Iris Van Robays en koekskesdozen van Jules Destrooper kopen en daarmee je vereniging steunen. Awel, ook in 2022 plannen we zo’n leuke acties. Heb je trouwens nog ideetjes voor zo’n actie. Kaart het effe aan via vragen@trooper.be. 

Wij zijn alert. Wij hebben het volgende opgemerkt: in Wallonië zijn er ook verenigingen en goede doelen met ‘booo rijves’. En in Wallonië doen ze ook des achats en ligne (dank u, Google Translate). Twee voorwaarden om ook daar van Trooper een succes te maken. Simple comme boujour. Ah, en dat doet er ons aan denken dat we onze eerste tweetalige maar vooral Franstalige collega verwelkomen: Salwa Boujour. Wees welgekomen!

Wie weet het nog? De Tofste Trooperdroom editie 1? Een tsunami aan mooie verhalen die elk het tofste wilden zijn en dan een mooi bedrag wonnen om ze te kunnen realiseren? Wel ze komen terug in het najaar, maar wel veel groter dankzij de grootse hulp van KBC. Een groots feest met awarduitreiking en met live optredens enal. En dat blijft geen droom hé, dat wordt harde realiteit.

Fieuw! Voel je het? Die energie? Wij zijn voor 2022 serieus geboosterprikkelt. Dat komt door jou. Door al die verenigingen, leden, vrijwilligers, Troopers, Supertroopers… hartelijk dank en we wensen je een geweldig coronavrij 2022! Keep on Trooping.

Het Trooperteam 

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Jan Dejonghe

Brand cop bij Trooper. Vader van de drie slimste, liefste, grappigste 🐣🐣🐣 in the 🌎

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper