4 Supertroopertips om je monnies een boost te geven

Jij bent al helemaal overtuigd van Trooper en wat we voor verenigingen en goede doelen kunnen betekenen, maar je wil natuurlijk veel monnies bij elkaar krijgen. Maar hoe zorg je voor die boost? Enkele collega-Supertroopers delen tips om dat te doen!

Jij bent al helemaal overtuigd van Trooper en wat we voor verenigingen en goede doelen kunnen betekenen, maar je wil natuurlijk graag (snel) veel monnies bij elkaar krijgen. Maar hoe zorg je voor die boost? Enkele collega-Supertroopers delen tips om dat te doen! 

“Veel kleine aankopen leveren natuurlijk monnies op, maar denk ook aan grotere en bulk-aankopen, zoals bijvoorbeeld Business-to-Business bijvoorbeeld”, vertelt Peggy van Volleybalclub KREG Rotselaar. “Grote bestellingen zorgen dus meteen voor veel meer monnies in één keer. Misschien moet het bedrijf waarvoor je werkt wel een grote bestelling plaatsen?”

“Afgelopen jaar hebben wij met Alles voor Senn veel meer monnies binnengehaald via Trooper door te blijven communiceren. Ik probeer wel enkel te promoten wat voor ons relevant is. Zo ‘push’ ik mensen niet continu. Ik promoot sinds 2020 dus erg gericht en dat heeft duidelijk effect”, vertelt Els van Alles voor Senn.

“Mijn geheim is simpel: ik heb geen gêne. Zo ga ik bijvoorbeeld gewoon naar bedrijven en vraag ik hen al hun business trips via onze Trooperpagina te boeken. Dat zijn meteen grote bedragen die dan ook een serieuze commissie opleveren,” vertelt Fien van Overdruksyndroom

“Wij hebben gemerkt dat de grote acties zoals de actie met HLN in 2019 of die van CORNET in 2020 je monnies echt een boost kunnen geven”, vertelt Liesbeth van KLJ Beveren. “In juli verdienden we zo’n 23 euro aan monnies via Trooper, dankzij de CORNET-actie zagen we onze monnies in september echt opvallend stijgen."

Lees ook de 8 Supertroopertips om goed van start te gaan met Trooper en de 9 Supertroopertips om om je leden en sympathisanten te leren troopen.

Sjeiren is kijren

Solliciteren

Bedankt! We hebben je sollicitatie goed ontvangen en contacteren je binnenkort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs