Onze partner - studio 100

In november 2017 nam Studio 100 een belangvan 50 procent in Trooper en zette daarmee haar schouders onder hetproject. “Bij Studio 100 geloofden we meteen heelsterk in het verhaal van Trooper want de kracht van hetverenigingsleven is niet te onderschatten”, vertelt Hans Bourlon, deCEO van Studio 100, die zelf veel jeugdervaring bij de Scoutsheeft.

“Bij Studio 100 worden we geregeld benaderd door start-ups en krijgen we ook veel vragen om goede doelen te steunen. Maar door in zee te gaan met Trooper kunnen we al ondernemend iets dat superdemocratisch is steunen, want elke vereniging kan zich aansluiten.”

Dankzij de investering van Studio 100 kon Trooper sneller doorgroeien en nog meer verenigingen ondersteunen. “We richten ons tot alle soorten verenigingen, scouts, hoornblazers, ouderverenigingen, chiro, patiëntenverenigingen, jachthondenclubs en noem maar op. We hopen die allemaal te bereiken”, besluit Bourlon.

"Er zijn meer dan 100.000 verenigingen in Vlaanderen. Zij zijn de maïzena, ze zorgen voor verbinding in een samenleving. Maar ze staan ook onder druk: minder subsidies en minder vrijwilligers. Door in zee te gaan met Trooper kunnen we al ondernemend verenigingen en goede doelen steunen"

- Hans Bourlon, CEO studio 100