Onze partner - KBC

In oktober 2019 sloegen Trooper en KBC de handen in elkaar. “Net als Trooper zetten we ons maar wat graag in voor het lokale verenigingsleven”, klinkt het bij KBC. “En omdat Trooper het verenigingsleven op een duurzame manier steunt, sluit dat weer naadloos aan bij het duurzaamheidsbeleid van KBC Trooper en KBC hebben bovendien dezelfde ambitie: dromen helpen waarmaken en beschermen.

Karin Van Hoecke, directeur Digitale Transformatie KBC divisie België: “KBC speelt met deze samenwerking niet alleen een actieve rol in de financiering van business ideeën, maar geeft ook financiële ruggensteun aan creatieve mensen die een stap verder gaan en zo’n ideeën effectief realiseren,zoals Trooper. Vanuit onze dagelijkse activiteiten helpen we klanten hun ideeën te verwezenlijken of hun doelstellingen te halen.

Door onze lokale aanwezigheid en onze eigen ervaring met personeelskringen binnenhuis kennen we de kracht van een vereniging en de sterkte ervan binnen de maatschappij. Een samenwerking met Trooper past in ons DNA en is een match met onzewaarden. Ze hebben een unieke en succesvolle manier om lokale verenigingen te steunen. Daarenboven komt Trooper uit de wieg van Start it @KBC, en willen we beloftevolle start-ups een zetje in de rug geven.”

"Wij zijn trots deel te mogen uitmaken van dit verhaal. Een perfecte match, gezien ze uit de wieg van Start it @KBC komen en ook wij sterk inzetten op lokale aanwezigheid en het belang van het verenigingsleven hierin onderstreept wordt"

- Karin Van Hoecke, Directeur Digitale Transformatie KBC

Wist je trouwens dat Trooper ontstaan is als startup binnen de community Start it @KBC? KBC voorziet ook enkele extra middelen, zoals bijvoorbeeld de samenwerking rond De Tofste Trooperdroom, die in 2019 voor het eerst doorging, en waarbij KBC voor geldprijzen zorgde.