De Trooper Browser

De browser die geld verdient voor je vereniging

Download

Hoe troop je via de Trooper Browser?

1.

Je surft zoals je gewoon bent

2.

Je spot direct een Troopershop

3.

Je vereniging casht vanzelf

4.

Je privacy wordt gerespecteerd

Troopen was nog nooit zo gemakkelijk

één

Surf zoals je gewoon bent

Download de Trooper Browser gratis op je smartphone en surf zoals gewoonlijk. Surfen, mailen, je favorieten,... Je huidige gebruikerservaring blijft hetzelfde.​

twee

Spot Troopershops in 1 oogopslag​

Ontdek meteen in je Google-zoekresultaten bij welke shops je vereniging commissie verdient. Deze shops worden weergegeven met een Trooperlogo. ​

drie

Je vereniging casht vanzelf

Het is niet meer nodig om langs de Trooperpagina van je vereniging te gaan. Alle commissies gaan automatisch naar je vereniging. Simpeler kan niet. Jij krijgt nog steeds een bevestigingsmail van Trooper.

vier

Vind de browser gemakkelijk terug​

Maak het jezelf gemakkelijk en stel de Trooper Browser in als jouw standaardbrowser. Zet het icoon meteen ook op je homescherm van je smartphone. Op die manier ben je verzekerd van de commissie die elke aankoop bij een partner met zich meebrengt.​

Respect voor jouw gegevens

Trooper heeft enkel toegang nodig tot de gegevens die nodig zijn om jouw aankoop bij de Troopershop te registreren. ​

Lees meer

Al meer dan 6,5 miljoen euro getroopt!

De énige browser die je vereniging steunt

Dezelfde gebruikerservaring​ als je huidige browser, maar met steun voor jouw vereniging.

Features

Trooper Browser iconChrome browser iconSafari browser iconEdge browser icon

Surfen op het web

Check iconCheck iconCheck iconCheck icon

Tabbladen

Check iconCheck iconCheck iconCheck icon

Favorieten & bookmarks

Check iconCheck iconCheck iconCheck icon

Importeer wachtwoorden

Check iconCheck iconCheck iconCheck icon

Importeer contactgeg.

Check iconCheck iconCheck iconCheck icon

Desktop & mobiel

Check iconCheck iconCheck iconCheck icon

Steun je vereniging

Check icon

Steun voor lokale doelen

Van alle sponsorbedragen van de webshops stort Trooper 75% door aan de verenigingen, de overige 25% houden wij om onze werkingskosten te coveren. Dit ligt in lijn met werkingsbudgetten die veel goede doelen inhouden om hun organisatie draaiende te houden.

Ontdek meer

Kan jouw kas ook een extraatje gebruiken?

Via Trooper kan je voor extra inkomsten zorgen, simpelweg door het online en offline shoppen van je leden en sympathisanten. Zo heeft je vereniging meer middelen om haar dromen te realiseren.​

Ontdek de voordelen

We zijn nog volop in ontwikkeling!

We zijn de Trooper Browser volop aan het finetunen. Hij is nu al beschikbaar voor smartphone (iOS & Android) en binnenkort lanceren we de eerste versie voor desktop (computer).

Meest gestelde vragen van een Trooper

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Dan zijn we zeker dat ons Trui jou (snel) verder kan helpen. Stuur haar een mailtje via vragen@trooper.be of bel haar even op 0475/66.43.03.

Heel belangrijk om te weten: er is geen prijsverschil. Je betaalt exact hetzelfde voor je aankoop met of zonder Trooper. Het enige verschil is dat de shop, door jouw gebruik van de Trooper Browser, een percentage van jouw aankoop aan je vereniging schenkt. Onze browser zelf is volledig gratis.

De gebruikerservaring van onze browser komt overeen met deze van je huidige browser. Je kan er mee surfen, opzoeken, mailen, … Er zijn wel enkele functionaliteiten die we stapsgewijs nog verder gaan uitbreiden. Vandaag kan je nog geen extensies of plugins toevoegen. Ook incognito surfen is niet mogelijk (aangezien we anders jouw aankoop niet kunnen registreren).

Met onze Trooper Browser hebben we als doel om verenigingen zoveel mogelijk extra steun te laten inzamelen. Maar dit steeds met respect voor jouw veiligheid en data.

Als je gebruik maakt van een webshop-app, wordt je aankoop niet geregistreerd, aangezien zij geen third party cookies accepteren. Je voltooit je aankoop dus best via de website van de desbetreffende webshop in onze browser als je je vereniging aan commissie wil helpen.

Neen. Je kan de Trooper Browser als standaard browser gebruiken, want hij heeft dezelfde gebruikerservaring als je huidige browser. Je kan ermee surfen op het internet, je e-mails checken,… We raden je dus aan je huidige browser door de Trooper Browser te vervangen, en dus op dezelfde plaats op je smartphone te zetten als waar je huidige browser nu staat. Zo hoef je niet meer langs de Trooperpagina van je vereniging te passeren om commissie voor jouw aankopen in te zamelen.

Klik op Instellingen > Geavanceerd >Standaard apps > Browser app. Kies daar voor de Trooper Browser.

Heb je nog vragen over de Trooper Browser? Klik hier

Je kan op verschillende manieren steun ontvangen

Ontdek hoe