Onze partner - Delhaize

Trooper en Delhaize slaan de handen in elkaar om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via de SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch bij Delhaize spaart met je aankopen. Iedereen die weleens zijn winkelkarretje vult bij Delhaize kan ervoor kiezen zijn SuperPlus-punten in te ruilen voor een schenking aan een Troopervereniging of goed doel naar keuze.

Zo kan je je SuperPlus-punten aan een Troopervereniging of goed doel schenken.

1. Je gaat winkelen bij Delhaize.

2. Je spaart automatisch SuperPlus-punten.

3. Tik in je MyDelhaize-app onder ‘punten’ op het Trooper-logo. Indien je via delhaize.be gaat, vind je je ‘punten’ terug onder jouw profiel.

4. Selecteer je favoriete vereniging.

5. In ruil voor je SuperPlus-punten schenkt Delhaize, via Trooper, een donatie aan je vereniging.

Delhaize heeft een hart voor verenigingen en goede doelen

"Al meer dan 150 jaar is Delhaize verankerd in het dagelijkse leven van de Belgen. Daarom hebben wij de plicht om voor alle burgers te zorgen, niet alleen voor onze klanten", vertelt Xavier Piesvaux, CEO van Delhaize. "Naast de vele acties die wij altijd al hebben gevoerd, willen we onze steunen aan verenigingen en goede doelen versterken via Trooper. Door enerzijds zelf te geven, maar ook door het onze klanten makkelijker te maken om te doneren, hoop ik dat we nog meer organisaties kunnen steunen."

"Wekelijks krijgen we de vraag van onze winkelmedewerkers of we verenigingen en goede doelen uit hun buurt kunnen steunen. Dat zijn een hoop vragen die tot vandaag steeds individueel behandeld werden. De samenwerking met Trooper stelt ons in staat om op een structurele en impactvolle manier een steentje bij te dragen aan al deze verenigingen", vult Audrey Vandenberghe, Brand Development Expert bij Delhaize, aan. "Onze winkels ontvangen daarbovenop Trooper- communicatiemateriaal dat zij zelf kunnen personaliseren, dat maakt de communicatie naar onze klanten toe extra relevant!"

Ben je nog geen lid van SuperPlus? Vraag dan snel je kaart aan in je Delhaize winkelpunt of op delhaize.be. Wil je graag troopervereniging worden? Dat kan hier gratis.