Pimp je interieur met CORNET (en steun er je vereniging mee)

Wist jij dat je met de houten CORNET-bakken heel wat kan doen om je interieur te pimpen? En 't beste van al, je kan met zo'n bakken (en ook met de kartonnen dozen CORNET, natuurlijk) ook nog eens je favoriete vereniging of goed doel steunen! Als er via de Trooperpagina van je vereniging of goed doel 60 bakken CORNET gekocht worden, krijgen zij € 10 commissie per bak. Da's dus € 600, hé! Worden er minder dan 60 bakken gekocht, dan krijgen ze € 5 commissie per bak. Wij geven je alvast 6 tips om de houten bakken in je interieur te gebruiken, want opgeruimd staat CORNETjes.

Wie nog nooit over een paar rondslingerende schoenen gestrompeld is, liegt. Door simpelweg enkel houten bakken op en naast elkaar te stapelen, maak je in no time een handige schoenkast die je altijd kan uitbreiden.  

Een salontafel waar je niet alleen dingen op kan zetten, maar ook spullen in kan opbergen is een must have in elke woning. Waar raak je anders het kaske van tv en dat dekentje in kwijt? Zet enkele bakken naast elkaar en klaar is kees. Bovendien kan je de tafel altijd aanpassen naargelang hoeveel volk er over de vloer komt. Spreid de bakken bijvoorbeeld over je living uit als extra plaats om hapjes en glazen op te zetten of voeg extra bakken toe om een extra lange salontafel te maken.

Koop jij ook echt élke keer opnieuw een potje verse kruiden om ze nadien weer te laten verdorren? Plant ze de volgende keer gewoon in een houten bak die je vult met een zeil en potgrond. Het staat niet alleen mooi (binnen én buiten), je kruiden zullen ook langer overleven. Gewoon niet vergeten af en toe water te geven, da’s nogal essentieel.

Kinderboeken, thrillers, kookboeken,... slingeren ze bij jou thuis ook altijd rond? Steek ze in houten bakken en zet hier en daar nog een plantje of een leuk accessoire tussen en je boekenkast wordt de eyecatcher in je woning. 

Met een viertal houten bakken en een werkblad maak je in 1-2-3 een handige werktafel. Ideaal als bureau of als werktafel in de garage bijvoorbeeld. 

Je kan de bak natuurlijk ook gebruiken om handelingen makkelijker te maken. Om al je benodigdheden voor een barbecue in bij te houden, bijvoorbeeld. Of om het speelgoed van je kinderen in op te bergen, magazines en kranten in te bewaren,... Wanneer je er ook nog eens wieltjes onder zet, maak je het jezelf extra makkelijk om de bak te verplaatsen. 

Je kan de houten bakken natuurlijk ook makkelijk gebruiken in je verenigingslokaal, je kantine,... Gebruik ze om de verloren voorwerpen in te bewaren en uit te stallen, of maak de werktafel en gebruik ze als tafel voor de mannen of vrouwen die de kassa beheren op je eetfestijn, fuif of een ander evenement,...

Bier kan niet verkocht worden aan of door minderjarigen (-16j).
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Sjeiren is kijren

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs

Breng je stem uit op de nieuwe Vlaamse Jeugdraad

Crowdselling versterkt Trooper