Koekjes Bossuyt

🍪 Traditioneel gebak, koekjes & wafels
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over Koekjes Bossuyt

Artisanale koekjesbakkerij van heerlijke confituurtaartjes, frangipanegebak, wafels. Dé specialist voor scholen, verenigingen, clubs, vzw’s, ouderraden, chiro, ksa, scouts,….

Met onze traditionele recepten blijven we tot op vandaag onze koekjes en wafels produceren. Een lekkere koekjesbakkerij is het huwelijk tussen fijne ambacht, liefde voor het vak en werken met edele grondstoffen.

Onze missie

Het continue streven naar beter en lekkerder is ons hoofddoel! Dit samen met het dagelijks controleren van de kwaliteit laat ons toe koekjes en wafels te produceren met respect voor het eindproduct.

Met elk van onze leveranciers werken wij relaties uit op lange termijn zodat onze koekjes en wafels steeds de smaak krijgen die ze verdienen.

Het selecteren van de juiste leverancier, eerlijke grondstoffen en een doorgedreven zoektocht naar de perfecte mix tussen de verschillende grondstoffen laat ons toe voor jullie het perfecte koekje af te leveren.

Koekjes Bossuyt
Levertermijn
10 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: gratis afhaling
Vanaf 400 stuks: gratis levering