LilaLou biscuits

Een natuurlijke haver & granenkoek vol vezels en vitaminen ... een verstandig tussendoortje! 

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over LilaLou biscuits

LILALOU’S STORY

Als mama van 2 kinderen was ik reeds lange tijd op zoek om verantwoord gezonde en lekkere koeken mee te geven naar school. Want je wil als ouder het beste voor je kinderen en je wil met een gerust geweten schooldoosjes vullen waarvan je weet dat ze waardevolle voedingsstoffen bevatten en waarmee ze energie kunnen bijtanken en geen snelle suikerpieken veroorzaken. Hoe moeilijk het is deze vandaag in de rekken te vinden, kan ik beamen….

Vanuit deze zoektocht naar nutritioneel betere & gezonde koekjes voor mijn kinderen ben ik in samenspraak met een productontwikkelaar, de UGent en een kinderarts deze zelf gaan ontwikkelen. Wat ik in de winkels vonde voldeed echt niet aan mijn eisen ... en gezien zoveel kinderen dol zijn op koekjes en deze dagelijks verorberen ben ik op zoek gegaan ... naar nutritioneel verantwoorde keuzes en zo werd mijn derde kindje geboren. 

LilaLou biscuits
Levertermijn
Levervoorwaarden