Chocolates from Heaven (biologische chocolade)

🍫 Premium, biologische en fairtrade chocolade
💰 Mooie winstmarges

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over Chocolates from Heaven (biologische chocolade)

Een toffe en coole activiteit of uitstap organiseren kost vaak heel wat geld. Samen met Chocolates from Heaven kunnen jullie een leuke verkoopactie organiseren met (h)eerlijke chocolade.

Bij Klingele Chocolade produceren we al 25 jaar lang chocolade met veel passie en respect voor de cacaoboeren en de gezondheid van de mensen. Sinds 2017 produceren we ook Belgische, biologische en Fairtrade chocolade onder het merk Chocolates from Heaven.
Met ons merk ondersteunen we ons intern project: PLANT | GROW | DREAM. Wij selecteren bonen van hoge kwaliteit die worden voorgesorteerd en gescreend door de boeren. Bovendien werken we met hen samen om ze op te leiden tot Cacao-Trace gecertificeerde boeren, wat zorgt voor een hogere kwaliteit van bonen. Voor elke verkochte kg chocolade zamelen wij € 0,10/kg in. Wij verzamelen dit geld en sturen het voor 100% terug naar de cacaoboeren. In Papoea-Nieuw-Guinea helpen we met het bouwen van scholen en klaslokalen om goed en kwalitatief onderwijs voor de kinderen te garanderen.

Check zeker even onze website voor meer info.

Psst… Na het smullen van de (h)eerlijke reep chocolade zie je het verhaal tevoorschijn komen!
Al onze producten zijn verkrijgbaar in Bioplanet, Delhaize, Holland & Barrett en een heel aantal andere verkooppunten.

Voorwaarden

  • Alle prijzen gelden voor afhaling op ons adres: Noorwegenstraat 19, 9940 Evergem
  • Levering kan apart besproken worden.
  • Levertijd maximaal 10 werkdagen.
  • Openingsuren:
    • van maandag tot donderdag: 8:30am – 4:30pm
    • op vrijdag: 8:30am – 15:00am
Geef ons gerust een seintje om de levering van je producten af te spreken (+32 9 258 23 58 of via julie.verschueren@klingelechocolade.be)

We hebben geen minimum afnames, dit om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken en zoveel mogelijk winst marge te creëren.

Chocolates from Heaven (biologische chocolade)
Levertermijn
5 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: gratis afhaling