Azaleashop

Welkom bij Azaleashop. Hier vind je de Gentse azalea (kamerazalea's), een duurzaam gekweekt TOPproduct van eigen bodem.

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over Azaleashop

Bij Azaleashop vind je de enige echte Gentse azalea, een duurzaam gekweekt topproduct van eigen bodem (dus met een kleine ecologische voetafdruk). Onze bloeiende kamerazalea's zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in een hoesje, tasje of in een leuke pot.

De azalea's worden rechtstreeks vanuit onze serres naar jullie verstuurd. Daardoor zijn ze verser dan vers en bloeien ze nog wekenlang.

Azaleashop
Levertermijn
7 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 100 euro aankoop: gratis afhaling
Vanaf 1000 euro aankoop: Levering aan € 0,40 / km vanaf Zaffelare. De eerste 30km zijn gratis.