Crowdselling

Eenvoudig geld inzamelen voor je vereniging of school 💸

Probeer maar, 't is gratis!
maak jouw keuze

Verkopen op papa's maat

makkelijk verdiend

Een kant-en-klare verkoop

Vaderdag is een ideale gelegenheid om een cent bij te verdienen met jouw jeugdbeweging, sportclub of school.

Met Crowdselling wordt dat supereenvoudig: kies één van onze kant-en-klare verkopen, verspreid de link met je achterban en de winst wordt automatisch op je rekening gestort!

Ideale producten om te verkopen zijn ontbijtpakketten, bloemetjes of vetplantjes, wijnen... Er is ook de mogelijkheid om te werken met een eigen leverancier.

Hoe het werkt

Check icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Heart icon

Maak reclame

Start de reclame door je link te delen met je leerlingen of leden. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Lightning icon

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Home icon

Verdeel de bestellingen

Onze partner levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Testimonials

Wat gebruikers zeggen over Crowdselling

Bekijk alle reviews op Facebook
“Wij hebben niks dan goede ervaringen met het platform. We kregen steeds hulp waar nodig en het is een heel makkelijk platform om mee te werken. Zowel leden als leiding gingen helemaal op in de competitie. Zeker de moeite waard om eens uit te testen!
Gebruiker Saro is tevreden met Crowdselling
Saro
Scouts Zoutleeuw
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Een zeer handige tool die de voorverkoop een stevig duwtje in de rug heeft gegeven. Een echte aanrader! Ik denk niet dat we er ooit van zullen afstappen
Gebruiker Bram is tevreden met Crowdselling
Bram
Scouts Sint-Kristoffel
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Crowdselling heeft ons uit de nood geholpen tijdens deze corona tijden! Nu kunnen we van ons kamp een echt knal kamp van maken!”
Gebruiker Karen is tevreden met Crowdselling
Jade
scouting Lier
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Het was een zeer handige tool waarmee je makkelijk veel kan verkopen. Het scorebord is een leuk extraatje! Alle vragen werden snel beantwoord. Een echte aanrader.”
Gebruiker Karen is tevreden met Crowdselling
Karen
Koninklijke turnkring aalst
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Het platform is enorm overzichtelijk en easy to use! Ons heeft het alvast fantastisch geholpen, ik raad het elke vereniging aan ! 😃”
Gebruiker Michiel is tevreden met Crowdselling
Michiel
voetbalclub jong bevegem
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
"We gebruikten Crowdselling voor een online wijnverkoop. Met een uitstekend resultaat als gevolg! Het is zeer gebruiksvriendelijk, bespaart je een hoop werk en zorgt voor een hogere omzet!"
Gebruiker Servaas is tevreden met Crowdselling
Servaas
Scouts sint-aloysius
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Gratis en zonder risico 💪

Check icon

Simpel: jij zorgt enkel voor verdeling van bestellingen

Check icon

Coronaproof met online betaling

Check icon

Dagelijkse storting van je winst

Probeer maar, 't is gratis!
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Heb ik een BTW-nummer nodig?

Nee, een ondernemingsnummer of BTW-nummer is niet vereist. Je kan registreren als vzw (bijvoorbeeld op naam van de school) of op iemands persoonlijke naam (bv. een leerkracht of iemand van de ouderraad).

Is dit echt gratis?

Ja, dit is volledig gratis. Per product dat je verkoopt in je webshop, wordt je winstmarge op je rekening gestort. Dat is voor jou pure winst, daar gaan geen kosten meer af.

Hoe werkt de verdeling?

De leverancier levert alle bestellingen op het einde van de verkoop bij je school. Je kan bijhouden via welke leerling wordt besteld, waardoor je een eenvoudige lijst hebt om de bestellingen over de klassen te verdelen.

Kan ik ook mijn eigen producten verkopen?

Ja, dat is mogelijk. In dat geval gelden er wel transactiekosten. Kies daarvoor bij het aanmaken van de verkoop voor een "eigen leverancier".