ontmoet crowdselling

Eenvoudig geld inzamelen met je school 💸

Wil de ouderraad trakteren op nieuw spelmateriaal voor de leerlingen ? Of wil je een educatieve moestuin voor je klas? Geld inzamelen in tijden van corona is supereenvoudig en kan zonder risico met Crowdselling!

Wij ondersteunen je met alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kasactiviteit van A tot Z.

Probeer maar, 't is gratis!
uitgetest en goedgekeurd
Het fundraisingplatform waar meer dan 200 Vlaamse scholen op vertrouwen
"Super platform en heel snelle reactie wanneer we vragen hadden tijdens de campagne! Dankzij jullie was onze champagne verkoop van de ouderraad van onze lagere school een succes!"
Gaëlle
Gaëlle
PAROCHIESCHOOL MALEIZEN
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
"Heel intuïtief en makkelijk, een aanrader. Schitterende en snelle ondersteuning door Lukas. Dit wordt voor het oudercomité van het Heilig Graf Secundair in Turnhout een blijver. En het is bovendien volledig corona veilig!"
Filip
Filip
Heilig GraF Turnhout
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
We deden met onze school voor de 1ste keer een verkoop via Crowdselling. Topwebsite. De verkoopactie opzetten is kinderspel, de verkoop kan vlot permanent opgevolgd worden adhv grafiekjes, kopers kunnen gemakkelijk bestellen en afrekenen, geen gedoe met invulbriefjes en cash geld, zeer gebruiksvriendelijk voor zowel organisator als kopers. We zijn erg positief onder de indruk. Vlotte ondersteuning ook; chatberichten werden steeds binnen enkele minuten beantwoord. Helaas was er wel een probleem met de levering van de verkochte plantjes door een stockbreuk bij de leverancier. Lastig maar al bij al werd dit vrij vlot opgelost. Wij gaan zeker nog opnieuw gebruik maken van dit mooie platform!
Kleuterschool Sint-Lutgardis
Veerle
Kleuterschool Sint - Lutgardis
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
Google reviews: 5-star ratingFacebook Reviews: 5-star rating

Gratis en zonder risico 💪

Check icon

Simpel: jij zorgt enkel voor verdeling van bestellingen

Check icon

Coronaproof met online betaling

Check icon

Dagelijkse storting van je winst

Probeer maar, 't is gratis!
best presterende verkopen

Gemiddeld € 2.500 winst voor je school

Hoe het werkt

Check icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Heart icon

Maak reclame

Start de reclame door de ouders uit te nodigen om te (ver)kopen. Je kan één eenvoudige link delen met je sympathisanten.

Lightning icon

Ontvang de winst

Mensen bestellen en betalen online met Bancontact of kredietkaart. De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort.

Home icon

Verdeel de bestellingen

De leverancier levert alle bestellingen bij jou. Je krijgt een lijst met bestellingen per leerling en kan ze dus eenvoudig uitdelen in de klas.

Probeer maar, 't is gratis!
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Heb ik een BTW-nummer nodig?

Nee, een ondernemingsnummer of BTW-nummer is niet vereist. Je kan registreren als vzw (bijvoorbeeld op naam van de school) of op iemands persoonlijke naam (bv. een leerkracht of iemand van de ouderraad).

Is dit echt gratis?

Ja, dit is volledig gratis. Per product dat je verkoopt in je webshop, wordt je winstmarge op je rekening gestort. Dat is voor jou pure winst, daar gaan geen kosten meer af.

Hoe werkt de verdeling?

De leverancier levert alle bestellingen op het einde van de verkoop bij je school. Je kan bijhouden via welke leerling wordt besteld, waardoor je een eenvoudige lijst hebt om de bestellingen over de klassen te verdelen.

Kan ik ook mijn eigen producten verkopen?

Ja, dat is mogelijk. In dat geval gelden er wel transactiekosten. Kies daarvoor bij het aanmaken van de verkoop voor een "eigen leverancier".

Heb je verder nog vragen?
Laat het ons weten in de chat en we helpen je graag verder!

Lukas Van Orshoven
Lukas Van Orshoven
oprichter Crowdselling

Klaar om jouw fundraiser te boosten?