maak jouw keuze

Voor elk wat wils

ons doel

Jouw benefietactie tot een goed einde brengen

Door deze moeilijke periode is het niet evident om geld binnen te krijgen met jouw Carnavalsvereniging. Met Crowdselling wordt dit kinderspel. Een kant-en-klare webshop, volledig gratis.

Kies uit Belgische leveranciers met kwaliteitsproducten, zoals bier en spaghetti. Er is ook de mogelijkheid om te werken met een eigen leverancier.

Laat jouw verkoop stijgen door het optioneel scorebord. Daarnaast wordt je winst dagelijks gestort en gebeuren alle betalingen online.

Hoe het werkt

Check icon

Start je webshop

Maak een account en kies welke artikels je wil verkopen.

Heart icon

Maak reclame

Start de reclame door je leden uit te nodigen om te verkopen. Als je de verkoop extra wil aanmoedigen, is er een optioneel scorebord om de beste verkopers te belonen.

Ontvang de winst

De opbrengsten van je verkoop worden dagelijks op je rekening gestort. De vermelde verkoopprijzen zijn all-in, er zijn geen extra kosten.

Home icon

Verdeel de bestellingen

De verkoper levert alle bestellingen bij jou. Jouw organisatie zorgt voor de verdere verdeling door levering aan huis of een gezamenlijk afhaalmoment.

Testimonials

Wat gebruikers zeggen over Crowdselling

Bekijk alle reviews op Facebook
“Wij hebben niks dan goede ervaringen met het platform. We kregen steeds hulp waar nodig en het is een heel makkelijk platform om mee te werken. Zowel leden als leiding gingen helemaal op in de competitie. Zeker de moeite waard om eens uit te testen!
Gebruiker Saro is tevreden met Crowdselling
Saro
Scouts Zoutleeuw
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Een zeer handige tool die de voorverkoop een stevig duwtje in de rug heeft gegeven. Een echte aanrader! Ik denk niet dat we er ooit van zullen afstappen
Gebruiker Bram is tevreden met Crowdselling
Bram
Scouts Sint-Kristoffel
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Crowdselling heeft ons uit de nood geholpen tijdens deze corona tijden! Nu kunnen we van ons kamp een echt knal kamp van maken!”
Gebruiker Karen is tevreden met Crowdselling
Jade
scouting Lier
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Het was een zeer handige tool waarmee je makkelijk veel kan verkopen. Het scorebord is een leuk extraatje! Alle vragen werden snel beantwoord. Een echte aanrader.”
Gebruiker Karen is tevreden met Crowdselling
Karen
Koninklijke turnkring aalst
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
“Het platform is enorm overzichtelijk en easy to use! Ons heeft het alvast fantastisch geholpen, ik raad het elke vereniging aan ! 😃”
Gebruiker Michiel is tevreden met Crowdselling
Michiel
voetbalclub jong bevegem
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
"We gebruikten Crowdselling voor een online wijnverkoop. Met een uitstekend resultaat als gevolg! Het is zeer gebruiksvriendelijk, bespaart je een hoop werk en zorgt voor een hogere omzet!"
Gebruiker Servaas is tevreden met Crowdselling
Servaas
Scouts sint-aloysius
Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Gratis!


Kies je voor een verkoop via één van onze partners, dan zorgen zij dat je alle inkomsten zelf kan houden. Zo kan jij focussen op wat je het liefste doet binnen je non-profit organisatie. Daar doen we het voor ❤

Meer info over de prijs
vragen?

We zijn hier om te helpen.

chat met ons