kant-en-klare verkoop

Bloemenmengsels

Bloembollenshop.com biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Tuinkers (250gr) (art nr 7300)
Aankoopprijs 4.5 Verkoopprijs 8 Winst

Tuinkers (250gr) (art nr 7300)

Tuinkers kan het gehele jaar binnenshuis worden gezaaid en in de maanden april t/m oktober buiten in de vollegrond. Tuinkers kiemt snel en zeer gemakkelijk. Zaaien binnenshuis op potgrond of watten, in de vollegrond op regels (10 cm afstand tussen de regels is voldoende). Zaai regelmatig kleine hoeveelheden, zodat er voortdurend geoogst kan worden. Als de plantjes ca. 6 cm. groot zijn, het blad afsnijden. Te gebruiken voor salades, garnering is heerlijk op bijv. een sneetje brood met kaas.

Japans bloemengazon (art nr 7305)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Japans bloemengazon (art nr 7305)

Japans bloemengazon is een zeer rijkbloeiend, veelkleurig en niet al te hoog bloemenmengsel (ca. 40 cm). Dit kleurrijke en zeer vrolijk ogende mengsel eenjarige soorten trekt daardoor ook veel bijen en vlinders aan. Een waar genot om naar te kijken en uitermate geschikt voor de iets lagere beplanting langs paden dan wel als lagere groep in uw border. 125 gram = goed voor 125 m²

Zomerbloemenmix (art nr 7310)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Zomerbloemenmix (art nr 7310)

Zomerbloemenmix is een zeer kleurrijk mengsel van eenjarige halfhoge zomerbloemen. In dit mengsel zitten diverse bekende snij- en droogbloemen vooreen geweldige pluktuin. Trekt ook voldoende bijen en vlinders aan. 125 gram = goed voor 125m²

Mengsel "Nuttig & Effectief" (art nr 7315)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Mengsel "Nuttig & Effectief" (art nr 7315)

Dit mengsel “Nuttig & Effectief ” heeft als belangrijkste doel om uw groenten- of kruidentuin op een zo natuurlijk mogelijke manier te ondersteunen. Zaai dit mengsel in de buurt bij uw eetbare producten en de natuur gaat als vanzelf haar werk doen. Luizen en sommige andere kleine “onge- dierte” trekken dan bij voorkeur naar de bloemen en laten uw groenten links liggen. De lieveheers- beestjes vinden dit dan weer prachtig en ruimen de luizen op. Een fraaie manier van ecologisch tuinieren.
100 gram = goed voor 100m²

Vlinderbloemenmengsel (art nr7320)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Vlinderbloemenmengsel (art nr7320)

Dit vlinderbloemenmengsel is een metzorg samengestelde mix van soorten, die bijzonder graag door vlinders, bijen, hommels en andere vliesvleugeligen worden bezocht. Het mengsel bevat ook een aantal kruiden met hetzelfde doel en het geheel is dan ook een lust voor het oog. Een mooi “natuurlijk” cadeau voor mens, dier en flora! 100 gram = goed voor 100 m²

Bijenmengsel (art nr 7325)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Bijenmengsel (art nr 7325)

Bijenmengsel is een speciaal samengestelde mix van soorten die een grote aantrekkingskracht hebben op vooral bijen en andere vliesvleugeligen. Bijen zijn zeer belangrijk voor de bestuiving van bijv. bloemen, groenten en fruit. Dit mengsel zorgt ervoor dat we de massale uitsterfte van de bijen wat tegengaan door een “bijvriendelijke” omgeving te creëren. 100 gram = goed voor 100m²

Wildbloemenmix (art nr 7330)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Wildbloemenmix (art nr 7330)

Wildbloemenmix is een met zorg samengestelde mix van eenjarige en meerjarige bloemsoorten, aangevuld met een aantal fraai bloeiende kruidensoorten. Dit mengsel zorgt voor een kleurrijke bloemenweide, waarin u heerlijk ontspannen tussen de bijen en vlinders uw bloemen kan plukken. 100 gram = goed voor 100 m²

Jaarlijkse bloemenzee (art nr 7335)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Jaarlijkse bloemenzee (art nr 7335)

Jaarlijkse bloemenzee is een kleurrijk mengsel van voornamelijk meerjarigen, als ook een aantal zichzelf uitzaaiende eenjarige soorten, zoals korenbloem. De bloei is in het 1e jaar van uitzaai altijd redelijk beperkt, maar zal in de volgende jaren u steeds blijven verrassen met een prachtige bloe- menzee. In dit mengsel zitten diverse bekende mooie snij- en droogbloemen voor een geweldige meerjarige pluktuin. Trekt ook voldoende bijen en vlinders aan.
100 gram = goed voor 100 m²

Mengsel tegen Eikenprocessierups (art nr 7340)
Aankoopprijs 8 Verkoopprijs 12.5 Winst

Mengsel tegen Eikenprocessierups (art nr 7340)

Natuurlijke bestrijding van de Eikenprocessierups Inhoud 50 gram is goed voor ca. 50 m2 Samengesteld uit 90% inheemse soorten en is een combinatie van één, twee en meerjarige soorten. Het voordeel hiervan is direct al in het 1e jaar een bron van nectar, stuifmeel en zaden. Mooi samengesteld mengsel, die aantrekkelijk is voor spinnen, sluipwespen, eikenwantsen, gaaswantsen en vogels. Dit zijn de natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups. De grond goed onkruidvrij maken en dan inzaaien/inharken op de plek waar de rups zich bevindt.
recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Onze partner

Over Bloembollenshop.com

Om scholen en verenigingen een alternatieve inkomstenbron te bieden tijdens de coronacrisis, slaat Bloembollenshop.com de handen in elkaar met softwareplatform Crowdselling. De verenigingen krijgen daarvoor een gratis webshop ter beschikking om online zaden en bloembollen te verkopen.

De gemiddelde bestellingen bedragen tussen de € 250 en € 7000.

Contact

Bloembollen Vanacker

Brugsesteenweg 26a

8531 Hulste

Tel: 051 48 72 29

Levertermijn
Maximaal 7 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: € 15 verzendkosten
Vanaf 150 euro aankoop: gratis levering
Bloembollenshop.com
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken