kant-en-klare verkoop

100% Lokaal

FundRocket biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Zoek je naar een verkoop die gefocust is op lokale producten van hoge kwaliteit? Zoek dan niet verder. Met FundRocket hebben we een samenwerking met Vache om cadeauboxen samen te stellen die je als organisatie kan verkopen. Super leuke boxen van een top kwaliteit, volledig geproduceerd in België op een duurzame manier.

Deluxe Box
Aankoopprijs 19.95 Verkoopprijs 29.95 Winst

Deluxe Box

Een box vol lokaal genot. De box bevat 3 dips bestaande uit Mango Curry, Tomaat Basilicum en Toscane (Paprika, Aubergine en zongedroogde tomaten). Er zitten ook grissinis in en een mooie kom van Royal Boch , zodat je meteen kan beginnen met de apero. Dit alles wordt geleverd in een witte cadeaubox.

Duo Dips (Special)
Aankoopprijs 6.95 Verkoopprijs 9.95 Winst

Duo Dips (Special)

Geniet van het perfecte duo in onze Special Duo Dips, beiden lokaal bereid. Duik in de rijke smaken van Toscane en geef jezelf over aan de exotische verleiding van Mango Curry. Deze onweerstaanbare combinatie voegt een lokale twist toe aan je smaakavonturen. Niet ingepakt, maar vol trots gepresenteerd - een ware viering van lokale smaken en creativiteit.

Hemelse Hapjes Box
Aankoopprijs 13.45 Verkoopprijs 19.95 Winst

Hemelse Hapjes Box

In deze stralend witte box vind je een verrukkelijke mix van knapperige grissini, levendige groene olijven en een zijdezachte tartinade van wortel en aubergine. Perfect om te genieten tijdens een rustig aperitief thuis of een verfrissende wandeling.

Apero Purple mix
Aankoopprijs 16.45 Verkoopprijs 24.95 Winst

Apero Purple mix

Ontketen een paarse gloed van smaak met onze Apéro Purple Mix. Deze houten box herbergt verrukkelijke apéro koekjes, een smeuïge dip van aubergine. Daarnaast ook sappige geconfijte vijgen, vergezeld door heerlijke olijven. Een betoverende combinatie, gepresenteerd in een elegante houten box. De box is perfect om af te geven of om een apero te doen bij uw thuis of op een wandeling.

Apéro Orange Mix
Aankoopprijs 17.45 Verkoopprijs 24.95 Winst

Apéro Orange Mix

Laat je smaakpapillen dansen met onze Apéro Orange Mix. Ontdek onze heerlijke parmezaanse apéro koekjes, een zijdezachte tartinade van wortel en de rijke smaken van Toscane (paprika, aubergine en zongedroogde tomaten). Verrijkt met verrukkelijke kappertjes, gepresenteerd in een stijlvolle houten box. Perfect voor een aperitief thuis of tijdens een wandeling. Het zit in een houten doos.

Apéro Green Mix
Aankoopprijs 16.95 Verkoopprijs 24.95 Winst

Apéro Green Mix

Verwelkom een zee van smaken met onze Apéro Green Mix. Proef de verfrissende tomaat-basilicum apéro koekjes samen met de weelderige olijf dip. Daarnaast zitten er nog heerlijke groene olijven in de box en kappertjes. Dit alles komt in een prachtige houten box. Zoek je eens iets anders als een oil & vinegar geschenk? Steun ons en koop jouw volgende cadeaubox!

Trio Dips (zomer)
Aankoopprijs 9.95 Verkoopprijs 14.95 Winst

Trio Dips (zomer)

Zomer Seizoensgebonden Trio Dips: Proef de zonovergoten smaken van onze lokale dips- Aubergine, Mango Curry en tomaat. Laat je smaakpapillen op een authentieke culinaire reis gaan. Een feest van lokale smaakbeleving rechtstreeks vanuit de buurt.

Trio Dips (winter)
Aankoopprijs 9.95 Verkoopprijs 14.95 Winst

Trio Dips (winter)

Winter Seizoensgebonden Trio Dips: Omarm de knusse smaken van wortel, pompoen en biet. Lokale lekkernijen die je smaakpapillen meenemen naar nieuwe hoogten tijdens de wintermaanden.

recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Onze partner

Over FundRocket

Bij FundRocket zijn we vastbesloten om een wereld te creëren waarin fondsenwerving eenvoudig, efficiënt en betekenisvol is. Wij zien een toekomst waarin elke vereniging, ongeacht haar grootte of doel, de mogelijkheid heeft om op een eenvoudige manier hun fondsenwervingsdoelen te bereiken.

We zijn er om verenigingen te bevrijden van de zorgen en rompslomp van fondsenwerving. Met onze slimme technologie en een uitgebreid assortiment aan producten, maken we fondsenwerving leuk en makkelijk! Wij hebben ooit in jou schoenen gestaan en weten wat er bij komt kijken om een leuke inzamelactie te organiseren! Elk jaar dezelfde producten aanbieden en al de betalingen handmatig controleren vinden wij niet cool! Daarom hebben wij FundRocket opgestart. De plek voor alle fundraisers in België.

Wij geloven dat elke vereniging/club/school/goed doel, onafhankelijk van hun grootte, recht heeft op de meest efficiënte verkoopplatform.

Levertermijn
Maximaal 12 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 100 stuks: OPGELET: NIET ALLES KAN WORDEN GELEVERD! Bekijk al de levervoorwaarden op www.fundrocket.be! *Wijn : minimaal 100 stuks, afgerond op 6. Levering per DHL pas mogelijk vanaf 300 flessen (62 euro excl. BTW). *Pralines/Paas- & Sintpakketjes : Minimaal 100 stuks voor levering (30 euro excl. BTW voor levering) !Zie website voor details!
FundRocket
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken