kant-en-klare verkoop

Paas verkoop - Populair

FundRocket biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Organiseer jullie eigen paas verkoop in enkele klikken! Verkoop leuke luxeuze ballotins vol paaseieren en zamel zo gemakkelijk geld in voor jullie goed doel. Voor meer informatie omtrent de chocolade eitjes: www.fundrocket.be/paasverkoop

Ballotin Paaseieren (250g)
Aankoopprijs 5.99 Verkoopprijs 9.5 Winst

Ballotin Paaseieren (250g)

Geniet van deze heerlijke mengeling paaseieren of maak er iemand gelukkig mee terwijl je ons steunt! Happy easter!

Ballotin Paaseieren (500g)
Aankoopprijs 11.5 Verkoopprijs 17.5 Winst

Ballotin Paaseieren (500g)

Geniet van deze heerlijke paaseieren of maak er iemand gelukkig mee terwijl je ons steunt! Happy easter!

Ballotin Paasieren (1000g)
Aankoopprijs 22.8 Verkoopprijs 32.5 Winst

Ballotin Paasieren (1000g)

Geniet van deze heerlijke paaseieren of maak er iemand gelukkig mee terwijl je ons steunt! Happy easter!

5 KG Paaseitjes
Aankoopprijs 113.95 Verkoopprijs 162.5 Winst

5 KG Paaseitjes

Wil je eens zot doen? Koop 5 kilo paaseieren voor het goede doel en verwen je collega's, vrienden en familie!
Geleverd in 20 doosjes van 250 gram.

recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Onze partner

Over FundRocket

Bij FundRocket zijn we vastbesloten om een wereld te creëren waarin fondsenwerving eenvoudig, efficiënt en betekenisvol is. Wij zien een toekomst waarin elke vereniging, ongeacht haar grootte of doel, de mogelijkheid heeft om op een eenvoudige manier hun fondsenwervingsdoelen te bereiken.

We zijn er om verenigingen te bevrijden van de zorgen en rompslomp van fondsenwerving. Met onze slimme technologie en een uitgebreid assortiment aan producten, maken we fondsenwerving leuk en makkelijk! Wij hebben ooit in jou schoenen gestaan en weten wat er bij komt kijken om een leuke inzamelactie te organiseren! Elk jaar dezelfde producten aanbieden en al de betalingen handmatig controleren vinden wij niet cool! Daarom hebben wij FundRocket opgestart. De plek voor alle fundraisers in België.

Wij geloven dat elke vereniging/club/school/goed doel, onafhankelijk van hun grootte, recht heeft op de meest efficiënte verkoopplatform.

Levertermijn
Maximaal 12 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 100 stuks: OPGELET: NIET ALLES KAN WORDEN GELEVERD! Bekijk al de levervoorwaarden op www.fundrocket.be! *Wijn : minimaal 100 stuks, afgerond op 6. Levering per DHL pas mogelijk vanaf 300 flessen (62 euro excl. BTW). *Pralines/Paas- & Sintpakketjes : Minimaal 100 stuks voor levering (30 euro excl. BTW voor levering) !Zie website voor details!
FundRocket
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken