RegioBierbox

🍻 Door Bierliefhebbers voor Bierliefhebbers
💰 Mooie winstmarges

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over RegioBierbox

RegioBierbox ondersteunt regionale en microbrouwerijen door mensen kennis te laten maken met streekbieren uit hun eigen regio of andere Belgische regio's.

Onze missie bestaat erin lokale brouwers te versterken en te ondersteunen. Dankzij deze samenwerking kunnen we de bewustwording over de cultuur en expertise van Belgisch bier in de verschillende regio's vergroten. Wij geloven in de diversiteit van ons Belgisch erfgoed.

Het verhaal van RegioBierbox begon met de ontmoeting tussen een ondernemende bierliefhebber, Louis, en een gepassioneerde brouwer, Joeri. Zij werken sinds begin 2019 samen met ambachtelijke brouwers om de Belgische bierendiversiteit te bevorderen, als tegengewicht voor de groeiende uniformiteit van onze wereldeconomie. Het is altijd maar moeilijker voor de brouwers om hun uniek verhaal naar de eindconsument te brengen, zonder constant geconfronteerd te worden met de concurrentie van de grote spelers in ons land. De andere belangrijke vaststelling was dat de bierliefhebbers amper weten welke bieren uit hun eigen regio komen en nog minder waar deze beschikbaar zijn. Louis en Joeri gingen dus de uitdaging aan om uitzonderlijke streekbieren van de brouwer direct aan de liefhebber te leveren.


Contact


Dieter

+32 485 81 01 25
info@regiobierbox.com
https://www.regiobierbox.com/
 

RegioBierbox
Levertermijn
8 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: gratis afhaling
Vanaf 300 euro aankoop: gratis levering