Herbie

Herbie biedt de mooiste kamer- en tuinplanten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging. 

Start je webshop dan ook snel!

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Geen verkopen gevonden.

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over Herbie

Herbie verkoopt via diverse online verkoopkanalen vele verschillende soorten kamer- en tuinplanten. Al onze planten komen rechtstreeks van de kweker. Tot het moment dat de planten staan te shinen in de tuin of een mooie sierpot in de woonkamer, letten we erop dat de kwaliteit behouden blijft. Zo maken we van het krijgen (en geven) van planten, een écht feestje!

Wij hebben een divers assortiment samengesteld van tuin- en kamerplanten die in elke tuin of woonkamer passen. Hip en bij de tijd! Niet helemaal tevreden of heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice en stuur een mail naar hello@bloomique.nl. Samen kijken we naar een gepaste oplossing!

Herbie
Levertermijn
14 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 stuks: Levering aan € 50,-
Vanaf 100 stuks: gratis levering