kant-en-klare verkoop

Zeep Verkoop

FundRocket biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Organiseer een onvergetelijke Zeepverkoop en help jullie organisatie te groeien en bloeien! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een succesvolle campagne op te zetten. Samen kunnen we een verschil maken en tegelijkertijd genieten van heerlijke, milieuvriendelijke zepen! Bekijk www.fundrocket.be/zeepverkoop voor meer informatie!

Handzeep
Aankoopprijs 1.6 Verkoopprijs 4.5 Winst

Handzeep

Ontdek de frisse revolutie in handverzorging met onze unieke handzeep! Deze zeep biedt een unieke, verfrissende geur door de mix van hoogwaardige zeepresten. Geniet van luxe handverzorging die ook goed is voor het milieu. Bestel nu en ervaar de frisse revolutie in handverzorging!

  • Unieke geurmix: Onze handzeep combineert de hoogste kwaliteit zeepresten om een verfrissende geur te creëren die je zintuigen verwent bij elke wasbeurt. Dit geeft elke blok zeep een unieke geur.
  • Duurzaam verpakt: Het prachtige kartonnetje is niet alleen een lust voor het oog, maar ook milieuvriendelijk. Samen dragen we bij aan een groenere toekomst.
  • Luxe handverzorging: Gun je handen een vleugje luxe met deze unieke zeep van topkwaliteit, die een verwenmoment toevoegt aan je dagelijkse routine.
  • Eco-friendly: We zijn toegewijd aan duurzaamheid, waardoor je niet alleen voor jezelf zorgt, maar ook voor onze planeet.
Handzeep 3 pack
Aankoopprijs 4.85 Verkoopprijs 11.85 Winst

Handzeep 3 pack

Ontdek het ultieme trio van frisheid met onze handzeep! 🌿🌿🌿

Elk pakketje bevat drie apart verpakte zeepjes, elk met een unieke en verfrissende geur. We hebben zorgvuldig de hoogste kwaliteit zeepresten gemengd om een ongeëvenaarde geurbeleving te creëren die je zintuigen prikkelt bij elke wasbeurt.

Waarom kiezen voor onze Handzeep 3 Pack?

🌟 Trio van verfrissing: Geniet van een gevarieerde geurervaring met drie verschillende zeepjes, elk met zijn eigen betoverende aroma.

🌟 Handig en hygiënisch: De aparte verpakking van elk zeepje zorgt ervoor dat je altijd een verse en schone zeep bij de hand hebt.

🌟 Duurzaam en milieuvriendelijk: Net als onze individueel verpakte zeepjes, dragen we met trots bij aan een schonere planeet door gebruik te maken van hoogwaardige zeepresten en milieuvriendelijke verpakkingen.

Cadeaubox 2 Pack - Sinaasappel & Pompelmoes
Aankoopprijs 10.6 Verkoopprijs 14.95 Winst

Cadeaubox 2 Pack - Sinaasappel & Pompelmoes

Verwen jezelf of verras een dierbare met onze betoverende Zeep Cadeaubox! Deze verfijnde cadeauverpakking bevat twee zeepjes van de hoogste kwaliteit, elk doordrenkt met de verfrissende en fruitige geur van sinaasappel & pompelmoes. Ervaar een ware verfrissing tijdens elke wasbeurt en voel hoe je handen worden omhuld met een verkwikkende geur.

🌟 Sprankelende citrusgeur: Geniet van de levendige en verfrissende geur van sinaasappel & pompelmoes die je direct opvrolijkt.
🌟 Topkwaliteit zeepjes: Deze Cadeaubox bevat enkel zeepjes van de hoogste kwaliteit, gemaakt om je een luxe ervaring te bieden.

Bestel nu en geniet van een moment van verwennerij terwijl je bijdraagt aan een geweldige zaak.

Cadeaubox 2 pack - Olijfbloesem
Aankoopprijs 10.6 Verkoopprijs 14.95 Winst

Cadeaubox 2 pack - Olijfbloesem

Verwen jezelf of verras een dierbare met onze betoverende handzeep van olijfbloesem! Deze verfijnde geschenkset bevat twee zeepjes van de hoogste kwaliteit, doordrenkt met de kalmerende geur van olijfbloesem. Laat je zintuigen tot rust komen bij elke wasbeurt, terwijl je handen worden omhuld met een delicate en rustgevende geur.

🌟 Betoverende olijfbloesemgeur: Geniet van de kalmerende en verfijnde geur van olijfbloesem, die je meevoert naar zonnige olijfgaarden van de Middellandse Zee.

🌟 Topkwaliteit zeepjes: Onze Cadeaubox bevat enkel zeepjes van de hoogste kwaliteit, gemaakt om je een luxe ervaring te bieden.

🌟 Perfect cadeau: Trakteer jezelf of deel deze cadeaubox met iemand die je wilt verrassen!

Bestel nu en ervaar een moment van verwennerij met de rustgevende geur van olijfbloesem. Je steunt ons rechtstreeks met elke aankoop!
Geniet van de rust en de luxe terwijl je bijdraagt aan een geweldige zaak!

Cadeaubox 3 pack - Olijfbloesem
Aankoopprijs 17.5 Verkoopprijs 24.95 Winst

Cadeaubox 3 pack - Olijfbloesem

Verwen jezelf of verras een dierbare met onze betoverende handzeep van olijfbloesem! Deze verfijnde cadeauverpakking bevat drie zeepjes van de hoogste kwaliteit, doordrenkt met de kalmerende geur van olijfbloesem. Laat je zintuigen tot rust komen bij elke wasbeurt, terwijl je handen worden omhuld met een delicate en rustgevende geur.

🌟 Betoverende olijfbloesemgeur: Geniet van de kalmerende en verfijnde geur van olijfbloesem, die je meevoert naar zonnige olijfgaarden van de Middellandse Zee.

🌟 Topkwaliteit zeepjes: Onze Cadeaubox bevat enkel zeepjes van de hoogste kwaliteit, gemaakt om je een luxe ervaring te bieden.

🌟 Perfect cadeau: Trakteer jezelf of deel deze Cadeaubox met iemand die je wilt verrassen!

Bestel nu en ervaar een moment van verwennerij met de rustgevende geur van olijfbloesem. Je steunt ons rechtstreeks met elke aankoop!

Cadeaubox 3 pack - Sinaasappel & Pompelmoes
Aankoopprijs 17.5 Verkoopprijs 24.95 Winst

Cadeaubox 3 pack - Sinaasappel & Pompelmoes

Verwen jezelf of verras een dierbare met onze betoverende handzeep! Deze verfrissende cadeauverpakking bevat drie zeepjes van de hoogste kwaliteit, doordrenkt met de sprankelende geur van sappige sinaasappel & prikkelende pompelmoes. Laat je zintuigen prikkelen bij elke wasbeurt, terwijl je handen worden omhuld met een verkwikkende en fruitige geur.

🌟 Sprankelende citrusgeur: Geniet van de levendige en verfrissende geur van sinaasappel & pompelmoes, die je direct opvrolijkt.

🌟 Topkwaliteit zeepjes: Onze Cadeaubox bevat enkel zeepjes van de hoogste kwaliteit, gemaakt om je een luxe ervaring te bieden.

🌟 Perfect cadeau: Trakteer jezelf of deel deze Cadeaubox met iemand die je wilt verrassen!

Bestel nu en ervaar een moment van verfrissing met de sprankelende geur van sinaasappel & pompelmoes. Je steunt ons rechtstreeks met elke aankoop!

recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Onze partner

Over FundRocket

Bij FundRocket zijn we vastbesloten om een wereld te creëren waarin fondsenwerving eenvoudig, efficiënt en betekenisvol is. Wij zien een toekomst waarin elke vereniging, ongeacht haar grootte of doel, de mogelijkheid heeft om op een eenvoudige manier hun fondsenwervingsdoelen te bereiken.

We zijn er om verenigingen te bevrijden van de zorgen en rompslomp van fondsenwerving. Met onze slimme technologie en een uitgebreid assortiment aan producten, maken we fondsenwerving leuk en makkelijk! Wij hebben ooit in jou schoenen gestaan en weten wat er bij komt kijken om een leuke inzamelactie te organiseren! Elk jaar dezelfde producten aanbieden en al de betalingen handmatig controleren vinden wij niet cool! Daarom hebben wij FundRocket opgestart. De plek voor alle fundraisers in België.

Wij geloven dat elke vereniging/club/school/goed doel, onafhankelijk van hun grootte, recht heeft op de meest efficiënte verkoopplatform.

Levertermijn
Maximaal 12 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 100 stuks: OPGELET: NIET ALLES KAN WORDEN GELEVERD! Bekijk al de levervoorwaarden op www.fundrocket.be! *Wijn : minimaal 100 stuks, afgerond op 6. Levering per DHL pas mogelijk vanaf 300 flessen (62 euro excl. BTW). *Pralines/Paas- & Sintpakketjes : Minimaal 100 stuks voor levering (30 euro excl. BTW voor levering) !Zie website voor details!
FundRocket
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken