Vondelmolen

Vondelmolen biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw non-profit. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over Vondelmolen

Vondelmolen heeft een peperkoeken hart voor verenigingen en hun leden die zich elke dag opnieuw inzetten voor anderen of samen leuke activiteiten organiseren.

Dat kost soms wel wat geld. Om jullie te ondersteunen bieden we onze producten aan via Crowdselling. 

Al meer dan 100 jaar maken we de lekkerste peperkoek met natuurlijke ingrediënten en boordevol energie. Die natuurlijke energie kunnen jullie nu inzetten om de kas van jullie vereniging wat te spijzen.

Veel succes !

Levervoorwaarden:

  • De producten zijn per 12 verpakt.
  • De pakketten dienen door jullie zelf samengesteld te worden.
  • Vanaf 120 pakketten is transport gratis.
  • Indien je minder verkoopt, kan je de bestelling komen afhalen op woensdagnamiddag tussen 14u00 en 16u00. Graag ongeveer 2 weken op voorhand aangeven wanneer je wilt komen.

Veel succes !

Vondelmolen
Levertermijn
Levervoorwaarden