Spaas kaarsen

🕯 Kwalitatieve kaarsen in België
💰 Mooie winstmarges

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over Spaas kaarsen

Sinds zijn ontstaan in 1853, maakt Spaas kwalitatieve kaarsen in België. De traditie en ons vakmanschap geven we al 5 generaties aan elkaar door. Onze kaarsen evolueren mee met de hedendaagse trends en technieken, waardoor ze nog steeds dé referentie zijn voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Spaas wil mensen inspireren om een vleugje warmte toe te voegen aan het leven van elke dag. Daarom bieden wij een breed assortiment kaarsen aan die jouw momenten intenser en gezelliger maken.

Onze voorwaarden

Kaarsen zijn het perfecte product om aan te bieden aan jouw sympathisanten. Je kan kaarsen bestellen zolang de voorraad strekt, vanaf een minimumbedrag van €500 - exclusief btw. Vanaf dat bedrag leveren wij de kaarsen gratis op het door jou gekozen adres - in België - van jouw vereniging. Alle bestellingen voor 1 vereniging, worden samen verstuurd. Reken op een levertijd van 2 weken. Artikelen verkrijgbaar tot einde voorraad.
 
Hou bij je bestelling zeker rekening met de volgende voorwaarden: 

  • 1 karton kan slechts 1 soort artikel bevatten
  • geurkaarsjes in glas: minimum 40 kartons 
  • geurstokjes 80 ml: minimum 11 kartons
  • geurkaars in bokaal: minimum 30 kartons 
  • ...

Klaar met je volledige bestelling en actie? Stuur een mail naar bart.coopmans@spaas.be met de gegevens voor levering.

Spaas kaarsen
Levertermijn
14 kalenderdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 500 euro aankoop: gratis levering