#HeroOnSocks BV

Changing the world on socks!

Samen maken we impact 

je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over #HeroOnSocks BV

You wear what you believe in! Daar geloven we met #HeroOnSocks zeer sterk in. Samen met onze partrners werken we alle dagen aan het verbeteren van de wereld. Want helaas er is geen "Planet B" Als het gaat om mensen bewust maken van o.a. de problemen van daklozen, of het minder gebruik maken van plastic om zo onze oceanen en hun levende wezens te redden. Partner: "The Good Roll" zorgt voor het bouwen van toiletten. Al die kleine stapjes maken onze Planeet weer mooier en groener.

#HeroOnSocks BV
Levertermijn
10 werkdagen
Levervoorwaarden
Vanaf 0 euro aankoop: gratis afhaling
Vanaf 1 euro aankoop: gratis levering