Garden Gin

🍸 Exclusieve premium gins & liquors
🇧🇪 Handcrafted, distilled and bottled in Belgium
💰 Mooie winstmarges
🛒 Gratis webshop inbegrepen
🏦 Automatisch dagelijkse betaling van de winst
je eigen webshop in 5 minuten

Wat wil je verkopen?

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Over Garden Gin

Paul De Lil, smaakmaker van dienst en boezemvriend van Bart Verelst, bekend van TV en auteur van diverse tuinboeken- en artikelen sloegen de handen in elkaar. Op basis van de producten die Bart op zijn boerderij in Meerdonk kweekt en kruiden uit Pauls tuin, distilleren beiden samen de heerlijkste spirituele dranken. Korter en lekkerder kan de keten niet zijn dan met de Garden Gin, Secret Garden Gin, Sea Garden Gin, Cox en de Fox.

Je kan als vereniging een verkoop van exclusieve gins en likeurs starten met enkele clicks. Je hoeft je niets aan te trekken van de betaling: de winst wordt automatisch dagelijks op de rekening gestort. Na de verkoop levert Garden Gin de bestellingen bij jouw organisatie, die instaat voor de verdere verdeling. Je kan er voor kiezen om de gin zelf bij de mensen aan huis te leveren of om de bestellingen te laten afhalen op een vast moment.

Garden Gin levert gratis in Vlaanderen vanaf 12 flessen.

Garden Gin
Levertermijn
Levervoorwaarden