kant-en-klare verkoop

Premium gins & liquors

Garden Gin biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Garden Gin 💐
Aankoopprijs 33 Verkoopprijs 40 Winst

Garden Gin 💐

Fluweelzacht met florale toetsen 39° 39 Botanicals

Deze pittige, briljante, handgemaakte GardenGin met zeer aangename afdronk en fijne neus is gebaseerd op een geheim recept van Master Gardener Bart en de kok Paul. Zij hebben 39 botanicals verzameld, met de hand geplukt fruit, groenten, kruiden, eetbare bloemen en specerijen die dan gedistilleerd worden op traditionele wijze in koperen ketels, om zo tot een verbazingwekkend fruitige, kruidige en florale gin te komen.

Secret Garden Gin 🗝
Aankoopprijs 35 Verkoopprijs 42 Winst

Secret Garden Gin 🗝

Pittig, met fruitige ondertoon 41° 41botanicals

De Secret Garden Gin, waarvan de geselecteerde botanische producten met de hand worden geselecteerd, heeft een complex en briljant karakter. De Gin is het resultaat van traditioneel vakmanschap en wordt gestookt in kleine, koperen ketels om zo tot een uitzonderlijke, perfect uitgebalanceerde Belgische Gin te komen, boordevol geheime hints en smaken. De kleine batches maken het mogelijk om de optimale omstandigheden te creëren voor de onvergelijkbare kwaliteit en smaak van elke druppel van deze handgemaakte gin. Het geheim van de Secret Garden Gin is te vinden in zijn harmonieuze mix van 41 botanicals.

Sea Garden Gin ⚓️
Aankoopprijs 38 Verkoopprijs 45 Winst

Sea Garden Gin ⚓️

Licht zilt, maritiem fris met duinkruiden en zeegroenten 41° 44 botanicals

De SeaGarden Gin heeft een hoog maritiem gehalte. Het aroma van de zee en duinen wordt dan ook sterk teruggevonden in de smaak van deze gin. De afdronk laat een fluweelachtige sensatie na door de evenwichtige zoetheid en zilte nasmaak in de mond. Een volle gin met meerdere aromalagen! De SeaGarden wordt op ambachtelijke wijze gedistilleerd met hand geplukte kruiden, en geurige bloemen uit de duinen en verse zeegroenten. Het resultaat is een sublieme, authentieke gin met een pure, zilte smaak en een aangename frisheid die zich dan ook perfect leent als aperitief aan zee of strand. De SeaGarden wordt met veel geduld in kleine partijen gedistilleerd, in een traditionele koperen distilleerketel. Een trendsettende en vernieuwende gin, in een originele scheepsfles!

Fox 🍐️
Aankoopprijs 33 Verkoopprijs 40 Winst

Fox 🍐️

Perenlikeur met 14 kruiden, fantastische digestief

Eeuwenoude traditionele stooktechnieken zorgen ervoor dat men de smaak en geur van peren intensief in deze FOX- perenlikeur beleeft. Deze overheerlijke, frisse likeur wordt gemaakt van de lekkerste peren uit de boomgaard van master Garden Bart. De fijne smaak van Vlaamse peren wordt omringd door subtiele aroma's en een mooi smakenpalet. Heerlijk als aperitief met ijs of lekker na het eten of zelfs bij de koffie. FOX, een waardige, fruitige en feestelijk streekproduct uit de regio van de Vos Reynaert! Perenrassen van de FOX likeur: Beurré Hardy, Conference, Doyenné, Claps, Durondeau, Triomphe de Vienne, Dubbel Flip.

Cox 🍎️
Aankoopprijs 33 Verkoopprijs 40 Winst

Cox 🍎️

Frisse, zomerse appellikeur

De COX is een fluweelzachte appellikeur gecreëerd uit een keur van de heerlijkste Belgische appelsoorten. Een zorgvuldig uitgekozen selectie van onder andere Cox, Golden Delicious, Boskoop en Jonagold zorgt voor een hemelse smaak en resulteert in een lichtroze drank. De genieter waant zich op een zonnige nazomerdag in een authentieke Vlaamse boomgaard terwijl hij geniet van deze godendrank. Deze originele COX-appellikeur is gestookt naar een oud Vlaams familierecept. Ideaal om te serveren ’on the rocks’, in cocktails, bij /in de koffie of om in de keuken te gebruiken.

recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Onze partner

Over Garden Gin

Paul De Lil, smaakmaker van dienst en boezemvriend van Bart Verelst, bekend van TV en auteur van diverse tuinboeken- en artikelen sloegen de handen in elkaar. Op basis van de producten die Bart op zijn boerderij in Meerdonk kweekt en kruiden uit Pauls tuin, distilleren beiden samen de heerlijkste spirituele dranken. Korter en lekkerder kan de keten niet zijn dan met de Garden Gin, Secret Garden Gin, Sea Garden Gin, Cox en de Fox.

Je kan als vereniging een verkoop van exclusieve gins en likeurs starten met enkele clicks. Je hoeft je niets aan te trekken van de betaling: de winst wordt automatisch dagelijks op de rekening gestort. Na de verkoop levert Garden Gin de bestellingen bij jouw organisatie, die instaat voor de verdere verdeling. Je kan er voor kiezen om de gin zelf bij de mensen aan huis te leveren of om de bestellingen te laten afhalen op een vast moment.

Garden Gin levert gratis in Vlaanderen vanaf 12 flessen.

Levertermijn
Maximaal
Levervoorwaarden
Garden Gin
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken

zin in iets anders?

Meer van Garden Gin

Geen verkopen gevonden.