kant-en-klare verkoop

De enige echte Belgische peperkoek

Vondelmolen biedt volgende producten aan met een aantrekkelijke winstmarge voor jouw vereniging, school of goed doel. In enkele klikken start je een eigen webshop en krijg je de winst automatisch op je rekening gestort.

je eigen webshop in 5 minuten

Artikels in deze verkoop

Kies uit verschillende pakketten heerlijke peperkoek - klassiek of met dat ietsje meer!

Peperkoek all stars
Aankoopprijs 10 Verkoopprijs 15 Winst

Peperkoek all stars

Een selectie van de meest favoriete peperkoeken. Je krijgt telkens 1 heerlijke peperkoek: peperkoek 500g, peperkoek met parelsuiker 500g, peperkoek met parelsuiker 6x40g, peperkoek met honing 500g, peperkoek met honing en parelsuiker 500g.

Artisanale peperkoek
Aankoopprijs 10 Verkoopprijs 15 Winst

Artisanale peperkoek

Onze artisanale peperkoek wordt langzaam gebakken en met de hand gesneden. Je krijgt een versie met 15% honing van 500g, eentje met honing en gember van 400g en de Averbode peperkoek met honing en walnoten van 400g. En omdat we zo van peperkoek houden, kan het peperkoeken hartje (400g) niet ontbreken.

Peperkoek met een extra toets
Aankoopprijs 10 Verkoopprijs 15 Winst

Peperkoek met een extra toets

Houd je van peperkoek, maar wil je graag wat extra? In dit pakket vind je een peperkoek met fruit 350g, artisanale peperkoek met gember 400g, Artisanale peperkoek Averbode met honing en walnoten 400g, en heerlijk frisse peperkoek met cranberries 6x40g.

recensies

Ervaringen met deze verkoop

No items found.

Hoe het werkt?

De vereniging kiest..

...de producten van de partner met wie ze willen samenwerken.

In enkele klikken zetten ze een gratis gepersonaliseerde webshop op die bestaat uit producten met een vooraf bepaalde aan- en verkoopprijs.

Sympathisanten bestellen

De webshop wordt gedeeld met duizenden leden en hun sympathisanten. Mensen bestellen en betalen online. Zowel jij als de organisatie kunnen volgen hoeveel er reeds besteld werd.

Ontvang meteen de opbrengsten

Per bestelling krijg je meteen de aankoopprijs op je online rekening gestort. De vereniging ontvangt onmiddellijk haar commissie. Bestellen = betaald. Geen verrassingen en zo kan je perfect jouw voorraad opvolgen.

Lever in bulk

Aan het einde van de verkoop lever je alle bestellingen in één keer bij de organisatie. Zij staan in voor de verdere verdeling naar de sympathisanten.

Makkelijk he!

Onze partner

Over Vondelmolen

Vondelmolen heeft een peperkoeken hart voor verenigingen en hun leden die zich elke dag opnieuw inzetten voor anderen of samen leuke activiteiten organiseren.

Dat kost soms wel wat geld. Om jullie te ondersteunen bieden we onze producten aan via Crowdselling. 

Al meer dan 100 jaar maken we de lekkerste peperkoek met natuurlijke ingrediënten en boordevol energie. Die natuurlijke energie kunnen jullie nu inzetten om de kas van jullie vereniging wat te spijzen.

Veel succes !

Levervoorwaarden:

  • De producten zijn per 12 verpakt.
  • De pakketten dienen door jullie zelf samengesteld te worden.
  • Vanaf 120 pakketten is transport gratis.
  • Indien je minder verkoopt, kan je de bestelling komen afhalen op woensdagnamiddag tussen 14u00 en 16u00. Graag ongeveer 2 weken op voorhand aangeven wanneer je wilt komen.

Veel succes !

Levertermijn
Maximaal
Levervoorwaarden
Vondelmolen
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe word ik betaald?

De inkomsten van je verkoop worden bijgehouden op een online rekening van Stripe. Je krijgt bij registratie je een eigen Stripe account, waar je zelf volledig de controle over hebt. Je kan kiezen om je opbrengsten dagelijks, maandelijks of met een druk op de knop te storten op jouw rekening.

Kan ik producten weglaten?

Ja, dat kan. Nadat je de verkoop hebt aangemaakt, kom je in je eigen dashboard terecht. Daar kan je onder Instellingen > Artikels bepaalde artikels verbergen en/of nieuwe artikels van dezelfde partner toevoegen.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Je kan betalingen accepteren met alle populaire betaalmiddelen zoals Bancontact, Mastercard, VISA, Klarna en iDEAL.

Kan ik meerdere leveranciers combineren?

Nee, dat is niet mogelijk.

Zijn er nog transactiekosten van Stripe?

Nee, die zijn allen inbegrepen. Net als BTW trouwens.

Ik heb nog vragen

Geen probleem, we staan voor je klaar in de chat rechts onderaan.
Klaar om te starten?

Start deze webshop in enkele klikken

zin in iets anders?

Meer van Vondelmolen

Geen verkopen gevonden.