MAAK KENNIS MET BOTJE, ONZE TROOPERBOT

Als je online shopt, bliept hij telkens je op een partnershop komt!

Download Trooperbot
chrome icon

Ken je ‘t? Je hebt net besteld bij Farmaline wanneer je beseft dat je doeme-dju-crap vergeten bent langs Trooper te passeren. Helaas… eens de aankoop is gebeurd, is ’t te laat.

Natuurlijk vergeet je Trooper niet uit slechte wil, dat weten wij ook. En vergeten is menselijk, maar aan Trooper vergeten kunnen we gelukkig wel al iets doen: maak kennis met Botje, onze Trooperbot.

HOE DAN?

Trooperbot is een plugin voor je browser van je computer. Voorlopig kan hij je enkel in Chrome helpen. Trooperbot installeren op andere browsers en mobiel gaat vandaag niet.

Download hem nu voor  Google Chrome  en volg de instructies. Het duurt 2 minuten. Dan installeert hij zijn bureautje in je browser.

Heb je Google Chrome niet op je computer staan, maar wil je Trooperbot graag ontmoeten? Download dan snel  Google Chrome.

LET OP!

Botje is net als ieder van ons niet perfect. Zo voldoet hij jammer genoeg niet aan de technische specificaties van Coolblue, Collect&Go, Bol.com, TakeAway, About You en Smartphonehoesjes. Hierdoor zal hij dus niet bliepen wanneer je rechtstreeks naar deze webshops surft. Geen paniek, ze steunen jouw vereniging nog steeds met veel plezier via de Trooperwebsite. En ook mobiel krijgt hij nog niet onder de knie.