Vacature: Technical Co-Founder

Locatie: Grimbergen, België

Dienstverband: Voltijds

Werkdagen op kantoor: 2 dagen per week

Co-Founder? Maar Trooper bestaat al sinds 2017 en draait al zoveel omzet? Dat klopt, ‘t is eerder een late co-founder die we zoeken. Maar hey, ‘t is een titel die je aansprak dus dat is de ondernemerszin waar we naar op zoek zijn!

Trooper is op zoek naar een ervaren product manager om ons softwareplatform verder te ontwikkelen, en die goesting heeft om Trooper te leiden en te laten groeien. Onze producten worden maandelijks door tienduizenden mensen gebruikt. We zien nog heel wat technische (en commerciële) opportuniteiten om processen te optimaliseren en verdere groei mogelijk te maken.

Wil je een betekenisvolle job met een hoge graad van ownership? Dan is dit misschien iets voor jou!

TROOPER?

Trooper (www.trooper.be) is een digitale scale-up die verenigingen en goede doelen financieel wil ondersteunen.  Het is een purpose-driven organisatie die de brug slaat tussen de entourage van verenigingen en goede doelen (leden & sympathisanten) en de grootste e-commerce spelers van België (denk aan Booking.com, Amazon, Bol, Coolblue, Krefel, Torfs,… en andere sterke bedrijven zoals Delhaize, Jules Destrooper, …) Dit doet het door de leden van meer dan 12.000 verenigingen en goede doelen te laten shoppen op zijn platform, en zo een mooie commissie per aankoop aan de verenigingen en goede doelen te doneren.

Alleen in 2023 al is er via Trooper voor meer dan 30 miljoen euro gekocht bij de Trooper-partners en realiseerde het een omzet van meer dan 2 miljoen euro. Het gemotiveerde team van vier medewerkers werkt vanuit Grimbergen aan de verdere groei van het platform: verbeterde UX, automatisatie, sterke fundraising acties, community management, sterkere relaties,...

Naast het team in Grimbergen is er een development team van drie IT’ers in Polen die dagelijks aan het platform werken.

Trooper werd opgericht in 2017 en wordt vandaag mee ondersteund door Studio 100 en KBC.

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

 • Je hebt al enkele jaren ervaring in een technische rol in een softwarebedrijf, bij voorkeur in een startup.
 • Je kan een roadmap bepalen en een productvisie uitzetten. Je stuurt onze 3 developers en onze product analyst aan om het te implementeren. Sommige developers zijn remote.
 • Je hebt sterke analytische skills. Je kan user stories uitschrijven. Power BI- of SQL-skills zijn een plus.
 • Programmeerervaring is een plus maar geen vereiste.
 • Je kan ons team gealigneerd houden en de lead communicatie duidelijk briefen.
 • Je hebt een hart voor verenigingen. Je bent gedreven om hen te helpen meer centen op te halen.
 • Je hebt een entrepreneurial mindset. Je rapporteert rechtstreeks aan de Raad van Bestuur (mede-aandeelhouders).
 • Je bent een toffe peer!

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

 • De producten waar je aan bouwt worden intens gebruikt en er is veel ruimte voor inspraak op technisch- en businessvlak.
 • Trooper is een sterk groeiende social-profit onderneming met lokale verankering en banden met de grootste e-commerce spelers & merken.
 • Je bouwt samen met ons supergemotiveerd team mee aan de Trooperdroom: dromen van verenigingen en goede doelen realiseren.
 • Je komt terecht in een flexibele werkomgeving met twee dagen per week op kantoor en een collaboratieve bedrijfscultuur met veel ownership en een supergoeie sfeer!
 • Een marktconforme verloning, met extralegale voordelen en aandeelhouderschap in Trooper

INTERESSE?

Denk jij diegene te zijn die Trooper in zijn groei kan begeleiden of ken jij iemand die hiervoor geschikt is? Of heb je vragen over deze vacature? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of via de LinkedIn van Lukas.

Sjeiren is kijren

Solliciteren

Bedankt! We hebben je sollicitatie goed ontvangen en contacteren je binnenkort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Neergepend door:

Katrien De Leeuw

Witty writer bij Trooper. Vrouw van Jelle en ook bekend als de 'mama, mama, mamaaaa!' van Sem (7) en Suze (4).

Recente blogs